Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
-22%
me-to-you-g01g0071-set-komplekt-18ti-rozhden-den-fotoramka-i-album

Сет комплект 18ти рожден ден Me To You - Фоторамка и Албум

Декорация

Има дати в живота ни, от които си заслужава да пазим много спомени. Точно такъв е деня на нашето пълнолетие, за който от Me To You са се погрижили да имаме много спомени. Именно затова са създали комплекта 18-ти рожден ден, в който е включена рамка за снимка (размерите на снимката в нея са 11 х 16 cm).

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYAC0000813

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Сет комплект 18ти рожден ден Me To You - Фоторамка и Албум

Ключови характеристики

  • Тип:Мечета, Рамки за снимки
  • Материал:Полимерна смола
  • Батерии в комплекта:Не
  • Размер на продукта:17.8 х 25.4 х 3.7 cm
  • Каталожен номер:G01G0071
  • За възраст:4-7 години, 8-12 години, над 12 години
  • Име:Сет комплект 18ти рожден ден Me To You - Фоторамка и Албум
 

Има дати в живота ни, от които си заслужава да пазим много спомени. Точно такъв е деня на нашето пълнолетие, за който от Me To You са се погрижили да имаме много спомени. Именно затова са създали комплекта 18-ти рожден ден, в който е включена рамка за снимка (размерите на снимката в нея са 11 х 16 cm). В кутията има и албумче, в което да сложите най-любимите си снимки от този ден и когато решите, винаги да можете да връщате времето с тях. Размерите на комплекта са 17.8 х 25.4 х 3.7 cm

И двете хранилища за спомени са декорирани със симпатичното мече Me To You, което има голямо сърце и винаги ще е готово да ви разказва със снимки, отново и отново, за деня на вашето пълнолетие.

Историята на мечетата Me To You

Най-старата и малка къща, която можете да си представите, предстоеше да бъде срутена. Всички важни неща бяха изхвърлени навън и струпани на куп в градината отпред. Малко кафяво плюшено мече бе заклещено сред всички други нежелани неща и не можеше да помръдне. И тогава, един ден, един много студен ден, нещо падна от небето. Малка снежинка.

Тя се приземи на носа на малкото плюшено мече и бе последвана от още много други. На мечето му стана студено, много студено. Малкото мече бе толкова измръзнало, че носът му започна да посинява… толкова измръзнало, че кафявата му козина започна да става сива. То бе замръзнало, необичано и само в света, и се чувстваше много, много тъжно.

Зимата най-сетне премина и времето стана по-топло. Един красив пролетен ден, малко момиченце си играеше близо до старата къща, когато забеляза сивото мече в купчината от нежелани неща. Извади го и го изтупа за да го разгледа.

Сиво плюшено мече със син нос? Колко странно! Но то е прекрасно! Моментално се влюби в него!

Ревюта на наши потребители за Сет комплект 18ти рожден ден Me To You - Фоторамка и Албум

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран