Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
revell-f-16-taygar-miit-sglobyaem-model-3971

Сглобяем модел на военен самолет Revell - Lockheed Martin F-16 Mlu TigerMeet (03971)

Модели за сглобяване

В началото на 1970-те години ВВС на САЩ обявяват конкурс за нов реактивен изтребител(LWPF-LightWeight Fighter Program), който да допълни F-15 „Eagle”

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

HBMD0002352

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Сглобяем модел на военен самолет Revell - Lockheed Martin F-16 Mlu TigerMeet (03971)

Ключови характеристики

Сглобяемите пластмасови модели на Revell задължително изискват лепило при асемблиране. Пълен списък с лепилата, които предлагаме можете да намерите тук.

Препоръчителни бои за модела:


В началото на 1970-те години ВВС на САЩ обявяват конкурс за нов реактивен изтребител(LWPF-LightWeight Fighter Program), който да допълни F-15 „Eagle”. Първият изпитателен полет на прототипа Модел GD401 обозначен от ВВС на САЩ като YF-16 е осъществен инцидентно на 20 януари 1974. при засилване по полосата прототипа се оказва във въздуха и на изпитателят Фил Арчър не му остава друго освен да направи един почетен кръг и след 6 непредвидени минути полет се приземява благополучно но "Първият" официален полет става на 2 февруари а Ha 9 май същата година излита и прототипът (YF-17) Бъдещият F/A-18 "Hornet" на другата фирма участваща в конкурса Нортроп. След около година целеви изпитателни полети в началото на 1975 г. Дженерал Дайнамикс, получава одобрение и договор за развитие на проекта до серийно производство. Първият предсериен Ф-16 излита на 8 декември 1976 г. Серийното производство на самолета започва през 1978 година.

Модификациите с допълнително радиооборудване и специализирана навигационна система, допринасят за отлично прихващане, координация и водене на огън по наземно разположени цели, без значение от метеорологичните условия. В такова изпълнение, самолетът е добър изтребител-бомбардировач, но това е постигнато с компромис относно маневреността, тъй като допълнителното оборудване увеличава общото тегло на самолета.

Детайли по модела:

  • Детайлна повърхност с вдлъбнати панелни фуги
  • Самонасочващи се ракети AIM 120
  • Детайлна пилотска кабина
  • Детайлно шаси
  • Резервоари под крилата и шасито
  • Дължина: 105 mm
  • Размах на крилата: 66 mm
  • Брой части: 105

Включва отличителни знаци за следния модел:

  • F-16A MLU - 31 Tiger Sqn, Kleine Brogel, Belgium 2014

Ревюта на наши потребители за Сглобяем модел на военен самолет Revell - Lockheed Martin F-16 Mlu TigerMeet (03971)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран