Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
revell-mig-29-the-swifts-04007

Сглобяем модел на военен самолет Revell - MiG-29 The Swifts (04007)

Модели за сглобяване

Модел на фронтовия изтребител MiG-29, известен със своите отлични маневрени характеристики, с цветовата схема на пилотажната група Стрижи.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

HBMD0000012

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 24.05

Ценова защита

Сглобяем модел на военен самолет Revell - MiG-29 The Swifts (04007)

Ключови характеристики

Сглобяемите пластмасови модели на Revell задължително изискват лепило при асемблиране. Пълен списък с лепилата, които предлагаме можете да намерите тук.

За да оцветите модела си, ще са ви нужни четки и бои. Revell препоръчват използване на боите упоменати в описанието на продукта.

Препоръчителни бои за модела:

Историята на MiG-29, както тази на по-големия SU-27, започва през 1969 година, когато Съветският съюз научава за програмата 'FX' на САЩ, която довежда до създаването на изтребителя F-15. Съветското правителство разбира, че новият изтребител ще притежава огромно технологично превъзходство над който и да е съветски изтребител по това време. MiG-21 е маневрен самолет за своето време, но има сериозни проблеми в обсега на захващане на цели, във въоръжението, а и потенциалът му за модернизиране е почти изчерпан. MiG-23, разработен да се сравнява с F-4 „Фантом“, е бърз и има повече място за гориво и оборудване, но не е така маневрен и няма много възможности в близък въздушен бой. Нужен е по-добре балансиран изтребител – с добра маневреност и модерни системи и оборудване. В отговор Генералният щаб на Съветските въоръжени сили изисква стартирането на нова програма за перспективен фронтови изтребител (ПФИ). Определените характеристики за бъдещия самолет били много амбициозни, изискващи дълъг обсег на действие, добро представяне при къси писти за излитане и кацане и дори при писти без бетонова или асфалтова настилка, отлична маневреност и скорост.

Детайли по модела:

  • Детайл по повърхността
  • Прозрачен навес
  • Детайлен колесник
  • Пилони със самонасочващи се ракети 

Ревюта на наши потребители за Сглобяем модел на военен самолет Revell - MiG-29 The Swifts (04007)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран