Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Настолна игра Hit Z Road (Route 666)

Настолна игра Hit Z Road (Route 666)

Настолни игри

В настолната игра Route 666, всеки от участниците ръководи екип от петима оцелели през вражеска територия, по която върлуват множество зомбита. Раниците на оцелелите са натъпкани с провизии, оръжия, амуниции и карти на обкръжаващата ги територия.

Към пълното описание и видео

59.00 BGN Цена:
59.-лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
Добави в любими Любим продукт на: Никола Котаров , Митака

Номер на продукт:

BGBG0000305

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Настолна игра Hit Z Road (Route 666)

Ключови характеристики

В настолната игра Hit Z Road, всеки от участниците ръководи екип от петима оцелели през вражеска територия, по която върлуват множество зомбита. Раниците на оцелелите са натъпкани с провизии, оръжия, амуниции и карти на обкръжаващата ги територия. Ти трябва да си изключително внимателен и пестелив с тези ресурси и да си винаги нащрек, докато преминаваш с екипа си през поредица от опасни зони в хода на играта. Очакват те зомбита от всякакъв тип, канибали, полета осеяни с противопехотни мини и радиоактивни местности.

  • Hit Z Road представя нов и находчив дизайн комбиниран с прекрасни илюстрации
  • Нова игра от Martin Wallace носеща силно „ameritrash“ усещане
  • Страх, напрежение и зомбита
  • Всеки играч има 75% шанс за оцеляване

___

Ревю от Big Box Gamers

Hit Z Road е хитра малка игра с бляскаво излъчване. Под “бляскаво”, имам предвид кално, мръсно и кърваво. Това е игра, която е толкова добре оплетена в темата си, че всяка една игра ще имате усещането за развиване на история. Към тази атмосфера допринасят дори допълнителни игрови елементи.

Надявам се осъзнавате каква рядкост е да има тематичност в обикновена игра със зарове. Всъщност, забравете за играта. Ако се фокусирате само върху механиките гарантирам, че няма усетите пълноценно идеята на играта. Ако погледнете на Hit Z Road като това, което е – леко, но силно тематично преживяване, ще разберете каква рядка хомогенна смес се е разгърнала на масата ви и ще започнете да копнеете за още и още.

Прочети цялото ревю тук


Ревюта на наши потребители за Настолна игра Hit Z Road (Route 666)

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран