Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Пъзел Anatolian от 1000 части - Залез над планинската хижа, Доминик Дейвисън

Пъзел Anatolian от 1000 части - Залез над планинската хижа, Доминик Дейвисън

Dominic Davison: Sunset Cabin

Пъзели за възрастни

Ако обичате романтични пейзажи, то със сигурност познавате творчеството на Доминик Дейвисън. За да могат неговите творби да достигнат до повече хора , от Anatolian са направили репродукция - пъзел на една от удивителните му картини Залез над планинска хижа (Sunset Cabin).

Към пълното описание и видео

24.90 BGN Цена:
24.90лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Viktoria , Мартина

Номер на продукт:

TYPZ0000339

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 25.03

Ценова защита

Пъзел Anatolian от 1000 части - Залез над планинската хижа, Доминик Дейвисън

Ключови характеристики

  • Име:Пъзел Anatolian от 1000 части - Залез над планинската хижа, Доминик Дейвисън
  • Оригинално име:Dominic Davison: Sunset Cabin
 

Ако обичате романтични пейзажи, то със сигурност познавате творчеството на Доминик Дейвисън. За да могат неговите творби да достигнат до повече хора, от Anatolian са направили репродукция - пъзел на една от удивителните му картини "Залез над планинска хижа" (Sunset Cabin). Пъзелът е от 1000 части, а размерите на готовата, подредена пъзелна картина са 66 х 48 см.


За Доминик Дейвисън (Dominic Davison)

Когато имаш сърце и ръка на художник, всичко около теб те вдъхновява да твориш, да откриваш уникални сюжети там, където останалите виждат само проза. Така е и с Доминик Дейвисън (Dominic Davison), английски художник, роден в Лондон през 1972 година. Сега той живее в Бъкингамшир, от където черпи идеи за своите идилични и романтични картини. Той създава изкуство, което стопля душите на хората от много години, а неговите фенове са по целия свят.

В самото начало на своята кариера работите му са публикувани в списания като „3D Artist“ и „Advanced Photoshop“, като там той дава и уроци по дигитално рисуване. В „3D Artist“ води и сега редовна колонка със съвети към младите автори.

Доминик обожава провинцията и архитектурата в Англия и Америка, които го вдъхновяват за картините му на къщи, вили и колониални имения. Освен това следи подробно и работата на някои световноизвестни ландшафтни архитекти, които създават изкуство с растения. От своите европейски пътувания, Доминик развива особена привързаност към Южна Франция, Италия и Испания, сюжети от които виждаме в работите му.

И, както вече споменахме, едно сърце на артист открива вдъхновение навсякъде около себе си, а Доминик Дейвисън се изразява не само чрез рисуването, а и чрез музиката, която създава в свободното си време.


За Anatolian

"Perre Group Educational and Hobby Product Company" е първият производител и дистрибутор на пъзели в Турция. Със сливането на две фирми, основани в началото на 2000 г., както и с опита в маркетинга и създаването на пъзели, звездата на “Perre” изгрява през 2010 г. Компанията има две основни марки наложени на пазара – Anatolian - за пъзели и „Kirkpabuç“ – за образователни играчки. “Perre Group” е направила сериозни инвестиции в тях по отношение на автоматизацията, като е достигнат годишен капацитет от 1 милион произведени бройки. 

Компанията винаги е акцентирала върху разнообразието на предлаганите стоки, което специално в раздел „пъзели“ се осигурява чрез работата с международни фирми, които притежават лицензи над едни от най-известните картини в света, както и чрез сътрудничеството с именити художници и фотографи. Именно поради това към момента в продуктовата листа на турската марка „Anatolian“ има около 750 пъзела, като стила им варира от световна класика, до такива, които носят чертите на ориенталското изкуство.
По отношение на марката образователни играчки „Kirkpabuç“, които се произвеждат повече от 8 години, продуктите ѝ се създават в тясно сътрудничество с консултанти от различни университети, както и работа и допитване до мнението на клиентите. Към момента разнообразието на образователните им играчки включва около 100 различни продукта.

Компанията “Perre”, която първоначално е само вносител на пъзели и играчки, сега е сред популярните марки и в двете категории, като собственото им производство успешно конкурира много водещи световни брандове. Страните, в които продуктите на турската компания са се наложили, са САЩ, ЮАР, Канада, както и в много от тези в Европейския съюз.


За да бъдем максимално полезни на своите клиенти, ние от Ozone.bg сформирахме екип от компетентни и независими представители на българската общност от любители на пъзелите. Те имат за задача да тестват различни заглавия на този издател и съвместно да създаваме ревюта с мнение за качеството на съответната марка пъзели. Можете да ги прочетете в нашия блог.

Ревюта на наши потребители за Пъзел Anatolian от 1000 части - Залез над планинската хижа, Доминик Дейвисън

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран