Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Панорамен пъзел Anatolian от 1500 части - Сътворението на Адам, Микеланджело Буонароти

Панорамен пъзел Anatolian от 1500 части - Сътворението на Адам, Микеланджело Буонароти

Michelangelo Buonarroti: The Creation of Adam

Пъзели за възрастни

Каквото и да кажем за творбата на магьосника Микеланджело „Сътворението на Адам“, която е фрагмент от тавана на Сикстинската капела, ще бъде малко и недостатъчно да покаже възхищението към нея. Затова от Anatolian са решили да не говорят, а да я пресъздадат като великолепен пъзел от 1500 части.

Към пълното описание и видео

34.90 BGN Цена:
34.90лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
Добави в любими Любим продукт на: Деница

Номер на продукт:

TYPZ0000902

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Панорамен пъзел Anatolian от 1500 части - Сътворението на Адам, Микеланджело Буонароти

Ключови характеристики

  • Име:Панорамен пъзел Anatolian от 1500 части - Сътворението на Адам, Микеланджело Буонароти
  • Оригинално име:Michelangelo Buonarroti: The Creation of Adam
 

Каквото и да кажем за творбата на магьосника Микеланджело „Сътворението на Адам“, която е фрагмент от тавана на Сикстинската капела, ще бъде малко и недостатъчно да покаже възхищението към нея. Затова от Anatolian са решили да не говорят, а да я пресъздадат като великолепен пъзел от 1500 части

Размерите на подредената пъзелна картина са 48 х 99 сантиметра.

За Anatolian

"Perre Group Educational and Hobby Product Company" е първият производител и дистрибутор на пъзели в Турция. Със сливането на две фирми, основани в началото на 2000 г., както и с опита в маркетинга и създаването на пъзели, звездата на “Perre” изгрява през 2010 г. Компанията има две основни марки наложени на пазара – Anatolian - за пъзели и „Kirkpabuç“ – за образователни играчки. “Perre Group” е направила сериозни инвестиции в тях по отношение на автоматизацията, като е достигнат годишен капацитет от 1 милион произведени бройки. 

Компанията винаги е акцентирала върху разнообразието на предлаганите стоки, което специално в раздел „пъзели“ се осигурява чрез работата с международни фирми, които притежават лицензи над едни от най-известните картини в света, както и чрез сътрудничеството с именити художници и фотографи. Именно поради това към момента в продуктовата листа на турската марка „Anatolian“ има около 750 пъзела, като стила им варира от световна класика, до такива, които носят чертите на ориенталското изкуство.
По отношение на марката образователни играчки „Kirkpabuç“, които се произвеждат повече от 8 години, продуктите ѝ се създават в тясно сътрудничество с консултанти от различни университети, както и работа и допитване до мнението на клиентите. Към момента разнообразието на образователните им играчки включва около 100 различни продукта.

Компанията “Perre”, която първоначално е само вносител на пъзели и играчки, сега е сред популярните марки и в двете категории, като собственото им производство успешно конкурира много водещи световни брандове. Страните, в които продуктите на турската компания са се наложили, са САЩ, ЮАР, Канада, както и в много от тези в Европейския съюз.


За да бъдем максимално полезни на своите клиенти, ние от Ozone.bg сформирахме екип от компетентни и независими представители на българската общност от любители на пъзелите. Те имат за задача да тестват различни заглавия на този издател и съвместно да създаваме ревюта с мнение за качеството на съответната марка пъзели. Можете да ги прочетете в нашия блог.

Ревюта на наши потребители за Панорамен пъзел Anatolian от 1500 части - Сътворението на Адам, Микеланджело Буонароти

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран