Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Пъзел Anatolian от 1000 части - Летен бриз, Ким Норлиен

Пъзел Anatolian от 1000 части - Летен бриз, Ким Норлиен

Kim Norlien: Summer Breeze

Пъзели за възрастни

Когато говорим за произведенията на Ким Норлиен, няма да сме казали истината, ако не споменем три абсолютни факта: Картините му притежават „спиращ дъха реализъм, безкомпромисна точност в пресъздаването на обектите и внимание дори към най-малките детайли“.

Към пълното описание и видео

24.90 BGN Цена:
24.90лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
Добави в любими Любим продукт на: иЛИЯНА , Бонка Петрова

Номер на продукт:

TYPZ0000900

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Пъзел Anatolian от 1000 части - Летен бриз, Ким Норлиен

Ключови характеристики

  • Име:Пъзел Anatolian от 1000 части - Летен бриз, Ким Норлиен
  • Оригинално име:Kim Norlien: Summer Breeze
 

Когато говорим за произведенията на Ким Норлиен, няма да сме казали истината, ако не споменем три абсолютни факта: Картините му притежават „спиращ дъха реализъм, безкомпромисна точност в пресъздаването на обектите и внимание дори към най-малките детайли“. Сега едно от неговите произведения – „Летен бриз“ е превърнато в пъзелна картина от виртуозите Anatolian. Тя се подрежда от 1000 части, качеството на печата и пасването на елементите са съвършени, а размерите на готовия, подреден пъзел са 66 х 48 сантиметра.

За Anatolian

"Perre Group Educational and Hobby Product Company" е първият производител и дистрибутор на пъзели в Турция. Със сливането на две фирми, основани в началото на 2000 г., както и с опита в маркетинга и създаването на пъзели, звездата на “Perre” изгрява през 2010 г. Компанията има две основни марки наложени на пазара – Anatolian - за пъзели и „Kirkpabuç“ – за образователни играчки. “Perre Group” е направила сериозни инвестиции в тях по отношение на автоматизацията, като е достигнат годишен капацитет от 1 милион произведени бройки. 

Компанията винаги е акцентирала върху разнообразието на предлаганите стоки, което специално в раздел „пъзели“ се осигурява чрез работата с международни фирми, които притежават лицензи над едни от най-известните картини в света, както и чрез сътрудничеството с именити художници и фотографи. Именно поради това към момента в продуктовата листа на турската марка „Anatolian“ има около 750 пъзела, като стила им варира от световна класика, до такива, които носят чертите на ориенталското изкуство.
По отношение на марката образователни играчки „Kirkpabuç“, които се произвеждат повече от 8 години, продуктите ѝ се създават в тясно сътрудничество с консултанти от различни университети, както и работа и допитване до мнението на клиентите. Към момента разнообразието на образователните им играчки включва около 100 различни продукта.

Компанията “Perre”, която първоначално е само вносител на пъзели и играчки, сега е сред популярните марки и в двете категории, като собственото им производство успешно конкурира много водещи световни брандове. Страните, в които продуктите на турската компания са се наложили, са САЩ, ЮАР, Канада, както и в много от тези в Европейския съюз.


За да бъдем максимално полезни на своите клиенти, ние от Ozone.bg сформирахме екип от компетентни и независими представители на българската общност от любители на пъзелите. Те имат за задача да тестват различни заглавия на този издател и съвместно да създаваме ревюта с мнение за качеството на съответната марка пъзели. Можете да ги прочетете в нашия блог.

Ревюта на наши потребители за Пъзел Anatolian от 1000 части - Летен бриз, Ким Норлиен

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран