Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Пъзел Anatolian от 260 части - Красотата на морското дъно, Джералд Нютън

Пъзел Anatolian от 260 части - Красотата на морското дъно, Джералд Нютън

Gerald Newton: Sea of Beauty

Пъзели за възрастни

Децата често ни питат – Какво има под водата? Кой живее там? За да им отговорите, но и да ги впечатлите, можете да им представите пъзела на Anatolian Красотата на морското дъно (Sea Of Beauty). Той е създаден по картината на Jim Daly и се сглобява от 260 части.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYPZ0000877

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 20.06

Ценова защита

Пъзел Anatolian от 260 части - Красотата на морското дъно, Джералд Нютън

Ключови характеристики

  • Име:Пъзел Anatolian от 260 части - Красотата на морското дъно, Джералд Нютън
  • Оригинално име:Gerald Newton: Sea of Beauty
 

Децата често ни питат – Какво има под водата? Кой живее там? За да им отговорите, но и да ги впечатлите, можете да им представите пъзела на Anatolian Красотата на морското дъно (Sea Of Beauty). Той е създаден по картината на Jim Daly и се сглобява от 260 части

Размерите на готовата пъзелна картина са 48 х 33 сантиметра.

Джим Дейли (Jim Daly) 
Той се интересува от историческите събития, определящи живота на американците, но със същата страст рисува и ежедневните, малки неща, с които се сблъскват те – той е художникът Джим Дейли. Неповторимостта на неговото изкуство е постигната с удивителното внимание към детайла, илюстриране на простичкия, селски живот, както и неотклонност от основната цел – съпричастност между зрителя и субекта. Самият Джим казва: “Има много гласове, които се опитват да ни кажат какво е, и какво не е изкуството, как трябва да се направи едно или да не се прави друго. За мен изкуството е нещо, което трябва да дойде направо от сърцето.” 
Родом от Оклахома, Дейли учи изкуство в колеж по дизайн в Лос Анджелис. Неговото изкуство, принтове и плакати са включени в постоянни колекции на музеи и исторически общества, както и в много частни и корпоративни колекции. А загрижеността на Джим за автентичността, за историческата достоверност на картините му се подкрепя от много голямата му колекция от костюми и артефакти. Той казва: “Искам моето изкуство да бъде вълнуващо, да има драма, да има интимност, емоция, усещане и наслада и – всичко да е красиво. Използвайки вдъхновяващи композиции и дизайнерски концепции, както и базирайки се на основните принципи на контраста, хармонията и баланса на цвят, форми и ценности, художникът може да създаде хубаво произведение на изкуството, без значение към коя художествена школа принадлежи. Тези основни принципи се отнасят както за абстракционизма, така и за реализма и импресионизма.”

За Anatolian

"Perre Group Educational and Hobby Product Company" е първият производител и дистрибутор на пъзели в Турция. Със сливането на две фирми, основани в началото на 2000 г., както и с опита в маркетинга и създаването на пъзели, звездата на “Perre” изгрява през 2010 г. Компанията има две основни марки наложени на пазара – Anatolian - за пъзели и „Kirkpabuç“ – за образователни играчки. “Perre Group” е направила сериозни инвестиции в тях по отношение на автоматизацията, като е достигнат годишен капацитет от 1 милион произведени бройки. 

Компанията винаги е акцентирала върху разнообразието на предлаганите стоки, което специално в раздел „пъзели“ се осигурява чрез работата с международни фирми, които притежават лицензи над едни от най-известните картини в света, както и чрез сътрудничеството с именити художници и фотографи. Именно поради това към момента в продуктовата листа на турската марка „Anatolian“ има около 750 пъзела, като стила им варира от световна класика, до такива, които носят чертите на ориенталското изкуство.
По отношение на марката образователни играчки „Kirkpabuç“, които се произвеждат повече от 8 години, продуктите ѝ се създават в тясно сътрудничество с консултанти от различни университети, както и работа и допитване до мнението на клиентите. Към момента разнообразието на образователните им играчки включва около 100 различни продукта.

Компанията “Perre”, която първоначално е само вносител на пъзели и играчки, сега е сред популярните марки и в двете категории, като собственото им производство успешно конкурира много водещи световни брандове. Страните, в които продуктите на турската компания са се наложили, са САЩ, ЮАР, Канада, както и в много от тези в Европейския съюз.


За да бъдем максимално полезни на своите клиенти, ние от Ozone.bg сформирахме екип от компетентни и независими представители на българската общност от любители на пъзелите. Те имат за задача да тестват различни заглавия на този издател и съвместно да създаваме ревюта с мнение за качеството на съответната марка пъзели. Можете да ги прочетете в нашия блог.

Ревюта на наши потребители за Пъзел Anatolian от 260 части - Красотата на морското дъно, Джералд Нютън

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран