Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Храм-паметник "Свети Александър Невски" - Пъзел от 500 части

Храм-паметник "Свети Александър Невски" - Пъзел от 500 части

Пъзели за възрастни

Великият княз Александър I Ярославич Невски, патрон на руския император Александър II, се е превърнал в патрон и на една от най-забележителните църкви в България – Св. Александър Невски в София. Той е православен храм-паметник и катедрален храм на българския патриарх.

Към пълното описание и видео

12.99 BGN Цена:
12.99лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Елица Атанасова , Павлина и 5 други

Номер на продукт:

TYPZ0000099

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Храм-паметник "Свети Александър Невски" - Пъзел от 500 части

Ключови характеристики

  • Име:Храм-паметник "Свети Александър Невски" - Пъзел от 500 части
 

Великият княз Александър I Ярославич Невски, патрон на руския император Александър II, се е превърнал в патрон и на една от най-забележителните църкви в България – Св. Александър Невски в София. Той е православен храм-паметник и катедрален храм на българския патриарх. 

Решението да се построи, с което да се ознаменува „светлия подвиг на Освобождението“, в което се слива кръвта на освободителите и освободените, е взето през 1978 г. Храмът е създаден благодарение на народни дарения, като събраната сума възлиза на 1 милион и 900 хиляди лева. Строежът завършва през 1912 г., а осветяването му е през 1924 г. На този паметен за българите храм е посветен и един от великолепните пъзели на Clementoni, част от серията със забележителности от България. 

 Сглобява се от 500 части.

За Clementoni

“Играта е много сериозно занимание. Ние никога не трябва да спираме да играем, особено когато пораснем.” Марио Клементони – основател на “Clementoni”

Сигурно и вие ще се съгласите, че играта е сред най-лесните, най-сигурни и забавни начини да ставаш все по-наблюдателен, логичен, да развиваш паметта си, да бъдеш по-сръчен, да разбираш света по-лесно, дори да си по-творчески настроен. И всичко това с игра. Затова от “Clementoni” са се посветили на създаването на такива продукти, които карат децата да правят най-естественото нещо за тях – да играят. Гамата им от детски игри и играчки включва: за най-малките – от 0 месеца до 12 години, като тук са линиите Baby Clementoni, Disney Baby и Clemmy. Следват предучилищните и образователни игри, доминирани от марката Sapientino (световноизвестни настолни игри). На редичката след тях са научните игри Science&Play, ултрамодерните таблети Made in Clementoni, както и мини компютрите. Не можем да изпуснем и сериите Art Attack и Crazy Chic – от творчески комплекти и играчки, в които не е забравена и за миг класиката, за сметка на ултрамодите. И никога не бихме пропуснали играчките за развлечение, които правят децата по-съсредоточени, наблюдателни, логични и сръчни – пъзелите, както и серията Tombole. С една дума - в гамата на “Clementoni” има играчки за всички възрасти, които са израснали с цяло поколение деца.

Следвайки една точна стратегия, през годините на развитие (повече от половин век – от 1963 г) компанията продължава непрекъснато да въвежда все повече нови продукти, което води до разнообразна гама от образователни играчки, които правят децата още по-подготвени за предизвикателствата на живота.

Италианската компания проектира, разработва и създава своите продукти в централата си в Реканати. Екипът ѝ нараства през годините, като днес включва повече от 50 млади изследователи, посветили силите, знанията и творческите си заложби на това да създават полезни и забавни игри и играчки за деца от всякакви възрасти. Повече от  60% от продуктите “Клементони” излизат от цеховете в централата им в Италия, като тук се включват всички хартиени и картонени продукти (като серията Sapientino и пъзелите), както и класическите строителни блокчета (кубчета и строители).

И как бихме могли да финализираме представянето на марката, ако пропуснем мотото на “Clementoni”, което отразява всички разбирания, вярвания и закони, които ръководят създателите на техните продукти, а именно: “Порастването е най-прекрасната игра!”.

Ревюта на наши потребители за Храм-паметник "Свети Александър Невски" - Пъзел от 500 части

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран