Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Пъзел Heye от 1000 части - Мостът Голдън Гейт

Пъзел Heye от 1000 части - Мостът Голдън Гейт

Пъзели за възрастни

Мостът Голдън гейт разделя Тихия океан от залива Сан Франциско. Създаден е през 1937 година, като при откриването си той е най-дългият висящ мост в САЩ (до 1964 г., когато е ). Целта за неговото построяване е връзката между окръг Мерин със Сан Франциско. Днес, със своята дължина от повече от 2.7 километра, висящият мост е втория по дължина в САЩ.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYPZ0000447

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

Пъзел Heye от 1000 части - Мостът Голдън Гейт

Ключови характеристики

  • Име:Пъзел Heye от 1000 части - Мостът Голдън Гейт
 

Мостът Голдън гейт разделя Тихия океан от залива Сан Франциско. Създаден е през 1937 година, като при откриването си той е най-дългият висящ мост в САЩ (до 1964 г., когато е ). Целта за неговото построяване е връзката между окръг Мерин със Сан Франциско. Днес, със своята дължина от повече от 2.7 километра, висящият мост е втория по дължина в САЩ. Той има две колони, които са с височина над 228 метра. Освен неговата безспорна полезност, мостът е и сред най-сниманите американски забележителности, което го превръща и в туристически обект. Архитектурата му е сред най-разпознаваемите в целия свят в областта Мостостроене. 

Освен позитивите, той е прочут и като едно от най-предпочитаните места за самоубийство в света. Сега от Heye са превърнали този удивителен от инженерна и архитектурна гледна точка мост в сюжет за свой пъзел, който е част от серията „Гледки“. Сглобява нето става от 1000 части, а размерите на готовата пъзелна картина са 32.6 х 94.5 сантиметра.

За Heye

Всичко започва през 1965 година, когато се наблюдава бум в света на рекламите. Тогава, няколко години след създаването на рекламната агенция Heye und Partner, нейният директор решава да сюрпризира клиентите си с доста нестандартен коледен подарък – календар със забавни, хумористични картини, които цяла година да стоят пред погледа на настоящите, а вероятно и бъдещи клиенти, и да им напомнят кой може да им свърши отлична работа с рекламата. Точно така се слага началото на големия бум и популярност на кръглото лого на Heye. Следват много и не само рекламни успехи за немската компания, която е със седалище в Утерхахинг, Бавария. Тя започва да издава авторски календари, пъзели, които се отличават с удивителна прецизност (с ръчно изработени матрици), а зад дизайна им стоят стотици художници, илюстратори, специалисти в областта на приложните изкуства, фотографията и дори в създаването на детски играчки. Форматите на пъзелните им картини са нестандартни, темите – от минало, през настояще и бъдеще, а авторите – най-изтъкнати творци от цял свят (Виктория Франсез, Крис Ортега, Марино Дегано, Мордило, Рекс Рей, Зозовил, серия „Хумболт“ и др.).


За да бъдем максимално полезни на своите клиенти, ние от Ozone.bg сформирахме екип от компетентни и независими представители на българската общност от любители на пъзелите. Те имат за задача да тестват различни заглавия на този издател и съвместно да създаваме ревюта с мнение за качеството на съответната марка пъзели. Можете да ги прочетете в нашия блог.

Ревюта на наши потребители за Пъзел Heye от 1000 части - Мостът Голдън Гейт

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран