Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Пъзел Jumbo Falcon от 1000 части - Ден в зоопарка, Колин Хауърд

Пъзел Jumbo Falcon от 1000 части - Ден в зоопарка, Колин Хауърд

Пъзели за възрастни

Той е иновативен, въпреки че една голяма част от успехите му в ранните 90 години на миналия век са постигнати имено с класическо рисуване – художникът Колин Хауърд, който рисува както с „жива боя“, така и дигитално.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

TYPZ0000741

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.06

Ценова защита

Пъзел Jumbo Falcon от 1000 части - Ден в зоопарка, Колин Хауърд

Ключови характеристики

  • Име:Пъзел Jumbo Falcon от 1000 части - Ден в зоопарка, Колин Хауърд
 

Той е иновативен, въпреки че една голяма част от успехите му в ранните 90 години на миналия век са постигнати имено с класическо рисуване – художникът Колин Хауърд, който рисува както с „жива боя“, така и дигитално. Познат най-вече като художник на обложките на VHS касетите със сериите на „Доктор Ху“, той работи и с акрил по върху корици и обложки на такива известни филми като „Babylon 5“, „X files“, „Quantum Leap“ и „Star Wars“. 

Произведения на Колин могат да се видят и към популярни, образователни книги и стикерни албуми (предимно на животни), както и пресъздадени като големи пъзели (някои наистина с внушителни размери). Сега една от неговите картини, от популярната му серия с животни, е превърната в пъзел.

Той е от 1000 части и е романтичен поглед на едно посещение в зоологическата градина, където хора и животни са истински приятели. Размерите на подредената пъзелна картина са 68 х 49 сантиметра.

Пъзели Jumbo

Помните логото със слончето на червен фон на Jumbo – холандската компания, която изненадва приятно любителите на страхотни, качествени пъзели и игри, нали? Е, оказва се за пореден път, че на света нито един успех не е случаен. Историята на компанията започва през 1853 г., когато Енгелбърт Хаусман – потомствен търговец, заминава от Германия за Холандия и се установява в Амстердам. През 1860 г. при него пристига Уилям Хоте, с когото обединяват усилия, за да внесат в Холандия, където до момента няма нито един пъзел и игра, подбрана колекция. Следва експанзия в посока – метални конструктори Meccano, кукли и топки и то още през 1920 година.

През 1930 година компанията включва и дървено слонче, което се появява под името Джъмбо. Така се появява марката Jumbo и слончето, което е неин символ. След II световна война се развиват игрите с карти и настолните игри. Следват Лудо и Електро, а от 1958 г. Джъмбо започват собствено производство на пъзели. През 1964 година компанията купува правата за продажбата на кукла Barbie за Холандия. През 1980 г. се ражда серията пъзели на Ян ван Хаастерен, като след това идват игрите за път, след това приложенията за мобилни телефони и така – все повече изненади за децата и родителите!


За да бъдем максимално полезни на своите клиенти, ние от Ozone.bg сформирахме екип от компетентни и независими представители на българската общност от любители на пъзелите. Те имат за задача да тестват различни заглавия на този издател и съвместно да създаваме ревюта с мнение за качеството на съответната марка пъзели. Можете да ги прочетете в нашия блог.

Ревюта на наши потребители за Пъзел Jumbo Falcon от 1000 части - Ден в зоопарка, Колин Хауърд

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран