Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Пъзел Anatolian от 1000 части - Малка балерина, Сандра Кък

Пъзел Anatolian от 1000 части - Малка балерина, Сандра Кък

Sandra Kuck: Piano Ballerina

Пъзели за възрастни

Само един поглед към удивително реалистичната и изпълнен със светлина картина на Steve Hanks и мислите ви потеглят назад, към детството, където може би и вие сте играли балет, имали сте пиано, или просто сте мечтали за тези неща.

Към пълното описание и видео

24.90 BGN Цена:
24.90лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: desislava , Viktoria и 2 други

Номер на продукт:

TYPZ0000179

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 26.02

Ценова защита

Пъзел Anatolian от 1000 части - Малка балерина, Сандра Кък

Ключови характеристики

  • Име:Пъзел Anatolian от 1000 части - Малка балерина, Сандра Кък
  • Оригинално име:Sandra Kuck: Piano Ballerina
 

Само един поглед към удивително реалистичната и изпълнен със светлина картина на Steve Hanks и мислите ви потеглят назад, към детството, където може би и вие сте играли балет, имали сте пиано, или просто сте мечтали за тези неща. Картината Малката балерина (Ballerina at the piano) е докоснала сърцата на творческия екип на Anatolian и те са решили да я пресъздадат като удивителен пъзел. Той се подрежда от 1000 части, а готов е с размери 48 х 66 cm. За да можете винаги да пътувате назад към детството.

За Anatolian

"Perre Group Educational and Hobby Product Company" е първият производител и дистрибутор на пъзели в Турция. Със сливането на две фирми, основани в началото на 2000 г., както и с опита в маркетинга и създаването на пъзели, звездата на “Perre” изгрява през 2010 г. Компанията има две основни марки наложени на пазара – Anatolian - за пъзели и „Kirkpabuç“ – за образователни играчки. “Perre Group” е направила сериозни инвестиции в тях по отношение на автоматизацията, като е достигнат годишен капацитет от 1 милион произведени бройки. 

Компанията винаги е акцентирала върху разнообразието на предлаганите стоки, което специално в раздел „пъзели“ се осигурява чрез работата с международни фирми, които притежават лицензи над едни от най-известните картини в света, както и чрез сътрудничеството с именити художници и фотографи. Именно поради това към момента в продуктовата листа на турската марка „Anatolian“ има около 750 пъзела, като стила им варира от световна класика, до такива, които носят чертите на ориенталското изкуство.
По отношение на марката образователни играчки „Kirkpabuç“, които се произвеждат повече от 8 години, продуктите ѝ се създават в тясно сътрудничество с консултанти от различни университети, както и работа и допитване до мнението на клиентите. Към момента разнообразието на образователните им играчки включва около 100 различни продукта.

Компанията “Perre”, която първоначално е само вносител на пъзели и играчки, сега е сред популярните марки и в двете категории, като собственото им производство успешно конкурира много водещи световни брандове. Страните, в които продуктите на турската компания са се наложили, са САЩ, ЮАР, Канада, както и в много от тези в Европейския съюз.


За да бъдем максимално полезни на своите клиенти, ние от Ozone.bg сформирахме екип от компетентни и независими представители на българската общност от любители на пъзелите. Те имат за задача да тестват различни заглавия на този издател и съвместно да създаваме ревюта с мнение за качеството на съответната марка пъзели. Можете да ги прочетете в нашия блог.

Ревюта на наши потребители за Пъзел Anatolian от 1000 части - Малка балерина, Сандра Кък

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран