Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Пъзел Anatolian от 260 части - Малки риболовци

Пъзел Anatolian от 260 части - Малки риболовци, Нелда Пайпър

Nelda Pieper: Tiny Fishermen

Пъзели за възрастни

Романтика, поглед назад – в детството, в приятелствата от тогава, в истинските неща – това носи картината на пъзела Малки риболовци. Той е от 260 части, а подреден е с размери 48 х 33 cm.
Върнете се назад, станете отново малки или дайте шанс на децата си да подредят тази уникална картина от Anatolian.

Към пълното описание и видео

14.90 BGN Цена:
14.90лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Марина , Пламена

Номер на продукт:

TYPZ0000112

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 25.02

Ценова защита

Пъзел Anatolian от 260 части - Малки риболовци, Нелда Пайпър

Ключови характеристики

  • Име:Пъзел Anatolian от 260 части - Малки риболовци, Нелда Пайпър
  • Оригинално име:Nelda Pieper: Tiny Fishermen
 

Романтика, поглед назад – в детството, в приятелствата от тогава, в истинските неща – това носи картината на пъзела Малки риболовци. Той е от 260 части, а подреден е с размери 48 х 33 cm. Върнете се назад, станете отново малки или дайте шанс на децата си да подредят тази уникална картина от Anatolian.

За Anatolian

"Perre Group Educational and Hobby Product Company" е първият производител и дистрибутор на пъзели в Турция. Със сливането на две фирми, основани в началото на 2000 г., както и с опита в маркетинга и създаването на пъзели, звездата на “Perre” изгрява през 2010 г. Компанията има две основни марки наложени на пазара – Anatolian - за пъзели и „Kirkpabuç“ – за образователни играчки. “Perre Group” е направила сериозни инвестиции в тях по отношение на автоматизацията, като е достигнат годишен капацитет от 1 милион произведени бройки. 

Компанията винаги е акцентирала върху разнообразието на предлаганите стоки, което специално в раздел „пъзели“ се осигурява чрез работата с международни фирми, които притежават лицензи над едни от най-известните картини в света, както и чрез сътрудничеството с именити художници и фотографи. Именно поради това към момента в продуктовата листа на турската марка „Anatolian“ има около 750 пъзела, като стила им варира от световна класика, до такива, които носят чертите на ориенталското изкуство.
По отношение на марката образователни играчки „Kirkpabuç“, които се произвеждат повече от 8 години, продуктите ѝ се създават в тясно сътрудничество с консултанти от различни университети, както и работа и допитване до мнението на клиентите. Към момента разнообразието на образователните им играчки включва около 100 различни продукта.

Компанията “Perre”, която първоначално е само вносител на пъзели и играчки, сега е сред популярните марки и в двете категории, като собственото им производство успешно конкурира много водещи световни брандове. Страните, в които продуктите на турската компания са се наложили, са САЩ, ЮАР, Канада, както и в много от тези в Европейския съюз.


За да бъдем максимално полезни на своите клиенти, ние от Ozone.bg сформирахме екип от компетентни и независими представители на българската общност от любители на пъзелите. Те имат за задача да тестват различни заглавия на този издател и съвместно да създаваме ревюта с мнение за качеството на съответната марка пъзели. Можете да ги прочетете в нашия блог.

Ревюта на наши потребители за Пъзел Anatolian от 260 части - Малки риболовци, Нелда Пайпър

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран