Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Пъзел Anatolian от 1000 части - Щастливо семейство, Даян Денгъл

Пъзел Anatolian от 1000 части - Щастливо семейство, Даян Денгъл

Dianne Dengel: Home Sweet Home

Пъзели за възрастни

Удивителна идилия, щастие и невероятна топлина излъчва картината на Dianne Dengel – Щастливо семейство (Home Sweet Home). По нея от Anatolian са взели решение да създадат невероятен пъзел от 1000 части.

Към пълното описание и видео

24.90 BGN Цена:
24.90лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Monika , Marina

Номер на продукт:

TYPZ0000150

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 20.06

Ценова защита

Пъзел Anatolian от 1000 части - Щастливо семейство, Даян Денгъл

Ключови характеристики

  • Име:Пъзел Anatolian от 1000 части - Щастливо семейство, Даян Денгъл
  • Оригинално име:Dianne Dengel: Home Sweet Home
 

Удивителна идилия, щастие и невероятна топлина излъчва картината на Dianne Dengel – Щастливо семейство (Home Sweet Home). По нея от Anatolian са взели решение да създадат невероятен пъзел от 1000 части

Подредената пъзелна картина е с размери 66 x 48 cm.

За Anatolian

"Perre Group Educational and Hobby Product Company" е първият производител и дистрибутор на пъзели в Турция. Със сливането на две фирми, основани в началото на 2000 г., както и с опита в маркетинга и създаването на пъзели, звездата на “Perre” изгрява през 2010 г. Компанията има две основни марки наложени на пазара – Anatolian - за пъзели и „Kirkpabuç“ – за образователни играчки. “Perre Group” е направила сериозни инвестиции в тях по отношение на автоматизацията, като е достигнат годишен капацитет от 1 милион произведени бройки. 

Компанията винаги е акцентирала върху разнообразието на предлаганите стоки, което специално в раздел „пъзели“ се осигурява чрез работата с международни фирми, които притежават лицензи над едни от най-известните картини в света, както и чрез сътрудничеството с именити художници и фотографи. Именно поради това към момента в продуктовата листа на турската марка „Anatolian“ има около 750 пъзела, като стила им варира от световна класика, до такива, които носят чертите на ориенталското изкуство.
По отношение на марката образователни играчки „Kirkpabuç“, които се произвеждат повече от 8 години, продуктите ѝ се създават в тясно сътрудничество с консултанти от различни университети, както и работа и допитване до мнението на клиентите. Към момента разнообразието на образователните им играчки включва около 100 различни продукта.

Компанията “Perre”, която първоначално е само вносител на пъзели и играчки, сега е сред популярните марки и в двете категории, като собственото им производство успешно конкурира много водещи световни брандове. Страните, в които продуктите на турската компания са се наложили, са САЩ, ЮАР, Канада, както и в много от тези в Европейския съюз.


За да бъдем максимално полезни на своите клиенти, ние от Ozone.bg сформирахме екип от компетентни и независими представители на българската общност от любители на пъзелите. Те имат за задача да тестват различни заглавия на този издател и съвместно да създаваме ревюта с мнение за качеството на съответната марка пъзели. Можете да ги прочетете в нашия блог.

Ревюта на наши потребители за Пъзел Anatolian от 1000 части - Щастливо семейство, Даян Денгъл

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран