Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Пъзел Anatolian от 2000 части - Вайълет преминава Бруклинския мост, Дон Демерс

Пъзел Anatolian от 2000 части - Вайълет преминава Бруклинския мост, Дон Демерс

Don Demers: Violette Passing Brooklyn Bridge

Пъзели за възрастни

Внушителна, дори тържествена и запомняща се – такава е картината - Вайълет преминава Бруклинския мост (Violette Passing Brooklyn) – от Don Demers. Тя е впечатлила и създателите на големи пъзели по популярни произведения на изобразителното изкуство - Anatolian, които са я превърнали в пъзелна картина, която се подрежда от 2000 части.

Към пълното описание и видео

39.90 BGN Цена:
39.90лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Simeon

Номер на продукт:

TYPZ0000215

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 24.02

Ценова защита

Пъзел Anatolian от 2000 части - Вайълет преминава Бруклинския мост, Дон Демерс

Ключови характеристики

  • Име:Пъзел Anatolian от 2000 части - Вайълет преминава Бруклинския мост, Дон Демерс
  • Оригинално име:Don Demers: Violette Passing Brooklyn Bridge
 

Внушителна, дори тържествена и запомняща се – такава е картината - Вайълет преминава Бруклинския мост (Violette Passing Brooklyn) – от Don Demers. Тя е впечатлила и създателите на големи пъзели по популярни произведения на изобразителното изкуство - Anatolian, които са я превърнали в пъзелна картина, която се подрежда от 2000 части

Размерите на подредения пъзел са 96 х 66 cm.

За Anatolian

"Perre Group Educational and Hobby Product Company" е първият производител и дистрибутор на пъзели в Турция. Със сливането на две фирми, основани в началото на 2000 г., както и с опита в маркетинга и създаването на пъзели, звездата на “Perre” изгрява през 2010 г. Компанията има две основни марки наложени на пазара – Anatolian - за пъзели и „Kirkpabuç“ – за образователни играчки. “Perre Group” е направила сериозни инвестиции в тях по отношение на автоматизацията, като е достигнат годишен капацитет от 1 милион произведени бройки. 

Компанията винаги е акцентирала върху разнообразието на предлаганите стоки, което специално в раздел „пъзели“ се осигурява чрез работата с международни фирми, които притежават лицензи над едни от най-известните картини в света, както и чрез сътрудничеството с именити художници и фотографи. Именно поради това към момента в продуктовата листа на турската марка „Anatolian“ има около 750 пъзела, като стила им варира от световна класика, до такива, които носят чертите на ориенталското изкуство.
По отношение на марката образователни играчки „Kirkpabuç“, които се произвеждат повече от 8 години, продуктите ѝ се създават в тясно сътрудничество с консултанти от различни университети, както и работа и допитване до мнението на клиентите. Към момента разнообразието на образователните им играчки включва около 100 различни продукта.

Компанията “Perre”, която първоначално е само вносител на пъзели и играчки, сега е сред популярните марки и в двете категории, като собственото им производство успешно конкурира много водещи световни брандове. Страните, в които продуктите на турската компания са се наложили, са САЩ, ЮАР, Канада, както и в много от тези в Европейския съюз.


За да бъдем максимално полезни на своите клиенти, ние от Ozone.bg сформирахме екип от компетентни и независими представители на българската общност от любители на пъзелите. Те имат за задача да тестват различни заглавия на този издател и съвместно да създаваме ревюта с мнение за качеството на съответната марка пъзели. Можете да ги прочетете в нашия блог.

Ревюта на наши потребители за Пъзел Anatolian от 2000 части - Вайълет преминава Бруклинския мост, Дон Демерс

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран