Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
DJI Phantom 3 Professional

DJI Phantom 3 Professional

Управляеми модели и дронове

DJI отново преобръщат представите ни за снимане от въздуха с новата серия дрони с 4K камера.

Към пълното описание и видео

2349.00 BGN Цена:
-- 2799.-лв. 2349.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Стойко Иванов

Номер на продукт:

HBRC000005

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.03

Ценова защита

DJI Phantom 3 Professional

Ключови характеристики

  • Гаранция в месеци:24
  • Тегло:1 kg
  • Име:DJI Phantom 3 Professional
 

DJI Phatom 3 е снабден с нови мотори. Те са с подобрено обдухване и по-ниска консумация. А пропелерите по време на полет осигуряват по-малко паразитни завихряния и по-ниско ниво на шум. Значително по-бързо прихващане на сателити и по-голяма стабилност при полет, реене и управление, благодарение на новия тип прецизна навигационна и позиционираща система, която използва и комбинира едновременно GPS и GLONASS данни. Наследена от Inspire 1, ехолокационната позиционираща система показва завидна точност при ориентация и стабилизация на дрона по време на полет в закрити помещения, където няма GPS сигнал.
DJI Phantom 3 Professional е готов за полет още от кутията. Дронът разполага с всичко необходимо за полети и снимки, като не са необходими никакви допълнителни кабели, устройства или настройки! Апликацията позволява не само да гледате FPV видео стрийминга от дрона, но и да споделяте със своите приятели чрез Youtube в реално време. Така винаги ще сте в центъра на вниманието! Безупречната стабилизация на камера по време на полет е поддържана от 3-осово жироскопно стабилизираната стойка. Най-новите разработки и постижения в областта на стабилизацията са изполвани и в дрона DJI Phantom 3.
DJI Phatom 3 използва утвърдената DJI Intelligent Battery с вградена LED индикация за заряда. Новата батерията е 4-клетъчна и позволява завидните 23 минути полет при снимане с 4K! Професионалнен клас камера и оптика - висококачествен обектив и оптичен сензор позволяват UltraHD 4K (30к/с) запис на видео и 12Mpix снимки. Обективът е с широк зрителен ъгъл и светлосила (f/2.8, 94 ° FOV) Предаване на видеосигнал в реално време с HD [email protected] към вашето Android или iOS устройство. Вградената FPV система и управляващият сигнал имат обхват от 2000м при пряка видимост!
DJI Phantom 3 е с изцяло преработено дистанционно управление - вграден мощен предавател (с двойно по-голям обхват от предишните модели), DJI Lightbridge технология, вградена батерия с индикация за заряда, лесно и инуитивно управление, добавени са също нови бутони и портове. Дистанционното на дрона е снабдено с бутони за директен достъп до контрола на дрона, позицията на камерата, стартиране и спиране на записа, както и неговото възпроизвеждане.  При използване на DJI Pilot App записът може да се редактира от мобилното устройство. Полетния контролер на Dji Phantom 3 е от ново поколение - унифициран полетен контролер, който следи, събира и анализира в реално време постъпващата информация от всички датчици и модули (GPS, обороти на моторите, напрежения и др.) и адекватно контролира системата спрямо тези показания.

Ревюта на наши потребители за DJI Phantom 3 Professional

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран