Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай

 

Филтрирате по: Комикси
the-dc-universe-by-neil-gaiman-deluxe-edition-tvardi-koritsi

The DC Universe By Neil Gaiman Deluxe Edition

Цена:
56.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Историите на писателят Нийл Геймън за най-великите супергерои от вселената на DC Comics, събрани в един том с илюстрациите на художника Анди Куберт. / New York Times best-selling author Neil Gaiman’s tales of DC’s greatest superheroes are collected in a single volume.
-20%
zemya-na-sinovete-komiks

Земя на синовете

Цена:

25.-лв.

20.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Графичният роман „Земя на синовете“ на италианския художник Джипи (Джани Пачиноти) е първата антиутопия в творчеството му и първата му книга само в черно и бяло. Романът излиза в началото на ноември 2016 г. и предизвиква въодушевени отзиви.
-31%
Колекция „Предателство на планетата на маймуните“ (брой 1 - 4)

Колекция „Предателство на планетата на маймуните“ (брой 1 - 4)

Цена:

15.96лв.

10.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Издателство „Студио Артлайн” представя на български нова комиксова поредица, която ще ви отведе на Планетата на маймуните 20 години преди полковник Джордж Тейлър да падне от небето.
Илийчо, Август и Гергин

Илийчо, Август и Гергин

Цена:
10.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Илийчо има приятел на име Август. Това обаче е тайна, защото Август е мърколак и живее под леглото на момчето. Не точно под леглото, но това е трудно да се обясни накратко. Истинското име на Август е Орондорамдардагнек...
egipetski-mitove-trud-tvardi-koritsi

Египетски митове - Труд (твърди корици)

Цена:
11.99лв.

Наличност:

На склад Виж
По поречието на река Нил преди повече от 5000 години се заражда една от първите велики цивилизации на Земята. В продължение на 3500 години египтяните съграждали богата митология, която дава израз на местните култури, живот и вярвания.
yuliy-tsezar-istoriyata-na-edin-rimski-palkovodets-tvardi-koritsi

Юлий Цезар. Историята на един римски пълководец (твърди корици)

Цена:
11.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Няколко години след въстанието на Спартак на политическата сцена се качва един млад и амбициозен политик – Гай Юлий Цезар. Той е велик оратор и общественик, но най-вече – велик стратег и пълководец. След неговото управление Рим става най-могъщата империя на Античния свят.
spartak-istoriyata-na-edin-rimski-gladiator-tvardi-koritsi

Спартак. Историята на един римски гладиатор (твърди корици)

Цена:
11.99лв.

Наличност:

На склад Виж
През I в. пр.Хр. Рим вече е завладял голяма част от Средиземноморието и се е превърнал в най-великата сила за онова време. През 73 г. пр.Хр. един тракиец роб и гладиатор, повежда въстание срещу римляните. За две години той успява да разклати из основи Вечния град и да промени хода на историята.
superman-az-sam-supermen

Superman: Аз съм Супермен

Цена:
5.50лв.

Наличност:

На склад Виж
Супермен е в Крепостта на самотата, когато Лекс Лутър заплашва цял Метрополис. Ще успее ли Супермен да долети до града навреме, за да спре Лекс и да предотврати надвисналото зло? С поредицата за Супермен вашите деца ще обикнат четенето.
superman-byagstvo-ot-zonata-fantom-s-batman-i-wonder-woman

Superman: Бягство от Зоната Фантом (с Batman и Wonder Woman)

Цена:
5.50лв.

Наличност:

На склад Виж
Супермен се изправя срещу Генерал Зод и неговата банда злодеи. Дали ще успее да ги спре? С помощта на Батман и Жената чудо всичко е възможно! С поредицата за Супермен вашите деца ще обикнат четенето.
asteriks-gladiator

Астерикс: Гладиатор

Цена:
11.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Какво се получава, ако събереш на едно готи, римляни и гали? Е, ако сред галите се мяркат Астерикс и Обеликс, резултата е известен - неочаквани обрати, забавление, някоя и друга война за поддържание на бойните умения и естествено много, много пердах. За всички, освен за галите.
iliycho-i-avgust-i-sedemte-dzhudzheta

Илийчо и Август и седемте джуджета

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Приключенията на Илийчо и Август продължават. Комиксът, дело на Пенко Гелев и Сотир Гелев предлага едно вълнуващо пътешествие. Във всяка история винаги се случва нещо необикновено.