Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Филтрирате по: Луксозно издание
-10%
princess-time-the-little-mermaid-miles-kelly

Princess Time: The Little Mermaid (Miles Kelly)

Цена:

6.90лв.

6.21лв.

Наличност:

На склад Виж
Дълбоко, дълбоко под водата, в царството на Седемте морета живяла красивата русалка Ариел. Тя била любимата дъщеря на цар Тритон, а всичките му поданици се възхищавали на чудния глас на принцесата - най-прекрасния в цялото царство.
-10%
princess-time-snow-white-and-the-seven-dwarfs-miles-kelly

Princess Time: Snow White and the Seven Dwarfs (Miles Kelly)

Цена:

6.90лв.

6.21лв.

Наличност:

На склад Виж
Снежанка живее в чуден дворец, заедно с мащехата си - царицата, която й завижда заради хубостта й. Царицата не може да понесе Снежанка да я надмине по красота и замисля коварен план.
-10%
princess-time-sleeping-beauty-miles-kelly

Princess Time: Sleeping Beauty (Miles Kelly)

Цена:

6.90лв.

6.21лв.

Наличност:

На склад Виж
Живели някога добър цар и мила царица, които дълги години чакали да им се роди детенце. Най-накрая съдбата ги дарила с момиченце. На празничната гощавка дошли гости от близо и далеч. Всеки поднесъл своите дарове, включително и добрите орисници. Но за беда изведнъж се появила неканена злата орисница, която произнесла смъртно заклинание - когато навърши шестнадесет години, момичето ще заспи дълбок непробуден сън. И само целувката на момък, истински влюбен в нея, е способна да развали магията...
-10%
princess-time-cinderella-miles-kelly

Princess Time: Cinderella (Miles Kelly)

Цена:

6.90лв.

6.21лв.

Наличност:

На склад Виж
Красива и приказна история за едно момиче, което остава без родители. То трябва да живее при мащехата си и нейните зли дъщери и да бъде тяхна слугиня. Но благодарение на доброто си сърце, тя намира своето щастие и става истинска принцеса.