Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай

 

Филтрирате по: Акценти
kak-da-narisuvash-ptitsa-yubileyno-dvuezichno-izdanie

Как да нарисуваш птица (Юбилейно двуезично издание)

Цена:
20.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
„Името и творчеството на френския поет Жак Превер (1900-1977) са живи и днес, защото стиховете, сценариите, текстовете за песни, които той ни остави, са дълбоко демократични по дух, говорят на разбираем език, дишат човечно и нежно, възпяват любовта, борят се за свобода и социална справедливост, ненавиждат войната. Поради това поезията на Превер, пресъздадена на много езици, е близка на хората от цялата земя и продължава да им носи – въпреки ужасите, сред които живеем днес – вяра в един по-човечен утрешен свят“, Валери Петров
С подарък
otvad-igrata-za-sporta-i-oshte-neshto

Отвъд играта. За спорта и още нещо

Цена:
16.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Иво Иванов, който промени облика на българската спортна журналистика и ни разтърси с „Кривата на щастието“, предлага напълно обновено издание на дебютната си книга „Отвъд играта“, в която са включени статии, публикувани в между 2003-2008 г., както и нови текстове.
С подарък
razkazi-i-povesti-tvardi-koritsi

Чехов: Разкази и повести

Цена:
25.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Сборникът съдържа както някои от белетристичните шедьоври на Чехов като „Човекът в калъф“, „Дамата с кученцето“, „Лекокрилата“, така и по-малко известни негови разкази като „Верочка“, „Княгинята“, „Агафия“, „Съпругата“, „Студент“. Особено място е отредено на поетичната повест „Степ“ и на повестта за еволюцията на човешките чувства „Три години“.
С подарък
stayata-na-dzheykab

Стаята на Джейкъб

Цена:
20.-лв.

Наличност:

На склад Виж
В този свой роман Вирджиния Улф рязко скъсва с традиционните методи на повествованието и именно тук намира своя истински писателски почерк, с който ни е добре позната от „Госпожа Далауей“, „Към фара“ и „Вълните“. „Стаята на Джейкъб“ представлява експериментална импресия, литературна игра, в която времето и реалността се смесват със спомените и желанията.
С подарък
vseobshta-istoriya-na-bezchestieto

Всеобща история на безчестието

Цена:
16.-лв.

Наличност:

На склад Виж
За разлика от повечето писатели, чието творчество се основава на собствен опит или на сплав от опит и култура, основен източник на вдъхновение за Хорхе Луис Борхес са книгите. Доказателство е неговият сборник „Всеобща история на безчестието“, съставен от преразказани истории за действителни злодеи, бандити и престъпления, почерпани от документални разкази, които Борхес е превърнал в литературни с много художествено въображение, талант и великолепен стил.
С подарък
Кривата на щастието: За спорта, Вселената и всичко останало

Кривата на щастието: За спорта, Вселената и всичко останало

Цена:
16.-лв.

Наличност:

На склад Виж
ОЧАКВА СЕ НОВ ТИРАЖ! Издателство „Вакон“ представя 70 от най-добрите статии на Иво Иванов в различни медии. Историите са истински, неочаквани и ще те разходят по целия свят.
С подарък