Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Филтрирате по: Луксозно издание
-32%
kolekcija-darvin-i-bog-istorijata-na-bog-opasnata-ideja-na-darvin

Колекция „Дарвин и Бог“ (Историята на Бог + Опасната идея на Дарвин)

Цена:

73.-лв.

49.99лв.

Наличност:

На склад Виж
"Историята на Бог" разказва за начина, по който мъжете и жените са възприемали Бог от Авраам до наши дни. С труда си "Опасната идея на Дарвин" Денет ни показва защо той напълно заслужава определението "един от най-провокативните мислители на планетата".
malka-knizhka-za-mama-s-obich-naj-goljama

Малка книжка за мама с обич най-голяма (твърди корица)

Цена:
10.50лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Идеалният подарък за всяка майка е тази красива книжка със стихотворения, посветени на жената, която ни е дала живот. Има и отделено място за добавяне на лично послание.
princess-time-the-little-mermaid-miles-kelly

Princess Time: The Little Mermaid (Miles Kelly)

Цена:
6.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Дълбоко, дълбоко под водата, в царството на Седемте морета живяла красивата русалка Ариел. Тя била любимата дъщеря на цар Тритон, а всичките му поданици се възхищавали на чудния глас на принцесата - най-прекрасния в цялото царство.
princess-time-cinderella-miles-kelly

Princess Time: Cinderella (Miles Kelly)

Цена:
6.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Красива и приказна история за едно момиче, което остава без родители. То трябва да живее при мащехата си и нейните зли дъщери и да бъде тяхна слугиня. Но благодарение на доброто си сърце, тя намира своето щастие и става истинска принцеса.
princess-time-sleeping-beauty-miles-kelly

Princess Time: Sleeping Beauty (Miles Kelly)

Цена:
6.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Живели някога добър цар и мила царица, които дълги години чакали да им се роди детенце. Най-накрая съдбата ги дарила с момиченце. На празничната гощавка дошли гости от близо и далеч. Всеки поднесъл своите дарове, включително и добрите орисници. Но за беда изведнъж се появила неканена злата орисница, която произнесла смъртно заклинание - когато навърши шестнадесет години, момичето ще заспи дълбок непробуден сън. И само целувката на момък, истински влюбен в нея, е способна да развали магията...