Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
Филтрирате по: Гийермо дел Торо

Гийермо дел Торо

Pоден e на 9 октомври 1964 г. в Гуадалахара Халиско, Мексико. Отгледан от дълбоко религиозната си баба, развива интерес към киното в ранна възраст. Изучава грим и специални ефекти от легендарния Дик Смит, работил по „Заклинателят” (1973), и заснема собствени късометражни филми. Днес е признат режисьор, сценарист, продуцент и писател, а всички свързват името му с екранни хитове като „Блейд II”, „Лабиринтът на фавна“ и „Хелбой“. Книжната му трилогия Напаст се превръща в нашумял ТВ-сериал.

-36%
kolektsiya-napast

Колекция „Напаст“

Цена:

49.80лв.

31.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Започва битка от библейски мащаб, след като вампирски вирус заразява Ню Йорк и продължава да се разпространява по улиците. Еф и Сетракян, заедно с техния разнороден екип, трябва да открият начин да спасят града преди да стане твърде късно. Гийермо дел Торо и Чък Хоган са създали смразяваща кръвта трилогия.
Вечната нощ (Напаст 3)

Вечната нощ (Напаст 3)

Цена:
15.99лв.

Наличност:

На склад Виж
След взривовете всичко приключва. Над земята се спуска ядрена зима. Целият свят потъва в мрак. Слънцето грее само по два часа на ден. Съвършената среда за вампирите. Те победиха. Настъпи тяхното време...
Падението (Напаст 2)

Падението (Напаст 2)

Цена:
15.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Вампирският вирус, отприщен в "Заразата", вече е завладял Ню Йорк и е на път да обхване целия свят. Насред хаоса, Еф Гудуедър - лидер на екипа към Центъра по борба със заразата - ръководи малка група, която трябва да се справи с кръвожадните чудовища, виновни за кризата. Ала може би вече е твърде късно...
Заразата (Напаст 1)

Заразата (Напаст 1)

Цена:
17.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Ефраим Гудуедър, ръководител на екип от Центъра за борба с биологични зарази в Ню Йорк, разследва огнище на мистериозна зараза. Докато тя се разпространява, той и екипът му, както и група обикновени нюйоркчани, започват битка за съдбата на човечеството.
formata-na-vodata

Формата на водата

Цена:
19.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Формата на водата е и формата на любовта! Големият режисьор Гийермо дел Торо и прочутият писател Даниел Краус обединяват забележителните си таланти, за да разкажат една вълнуваща и сърцераздирателна любовна история.