Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Как да печелим от интернет?
Виж откъс

Как да печелим от интернет?

Бизнес  / 

Ако интернет е неограничен океан от възможности, то тази книга е капитанът, който ще ви запознае със законите и неписаните правила по пътя към вашия успех.

Към пълното описание и видео

22.00 BGN Цена:
22.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Ивомир , Maria Angelova и 20 други

Номер на продукт:

BKBKB000162

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 22.04

Ценова защита

Как да печелим от интернет?

Ключови характеристики

 • Корица:Твърда
 • Брой страници:232
 • Общи:От български автор
 • Препоръчано:Книголандия
 • Година:2015
 • Баркод:9786197198409
 • ISBN:9786197198409
 • Жанрове:Интернет бизнес, Предприемачество
 • Тегло:1 kg

Авторът на На 1 клик разстояние Александър Ненов показва

Как да печелим от Интернет?

Ако интернет е неограничен океан от възможности, то тази книга е капитанът, който ще ви запознае със законите и неписаните правила по пътя към вашия успех.

Предстои ви практически курс за комуникация с програмисти, дизайнери и SEO специалисти. Очакват ви вдъхновяващи истории за успешни практики, бизнес модели и идеи в интернет предприемачеството, както и поучителни такива от раздела „Така не се прави“. Добре дошли на борда! 

Тук ще научите: 

 • Как да печелите от своя уебсайт
 • Как да намерите финансиране на своя интернет проект
 • Как да печелите от интернет БЕЗ да имате уебсайт
 • Как да изградите уебсайт за без пари
 • Как да изградите електронен магазин за 1 минута (да, наистина е възможно)
 • Как да печелите от кликове, импресии, публикации, рекламни агенции, продукти, “суб-продукти” и своята онлайн репутация.
 • Как да печелите от съдържание за възрастни
 • Как да планирате, развивате, изграждате и продадате своя бизнес.

Тази книга има за цел да надгради първата ми книга „На 1 клик разстояние“, която разказваше накратко за това как можете да стартирате успешен онлайн бизнес. В това издание съм използвал всички добри практики от предишната книга, като съм ги доразвил и допълнил. В същото време съм представил и редица нови, а понякога и странни бизнесмодели, идеи, примери и методи за обръщане на престоя ви в мрежата в пари.“ - казва в увода авторът.

♦  ♦  

Александър Ненов е български интернет предприемач, автор на книгата „На 1 клик разстояние“, гост-лектор на различни семинари и обучения. Става известен още в зората на интернет, когато заедно с брат си, Асен Ненов, през 1999 година създават сайта Мошеник.bg, чиято цел е да защитава правата на потребителите във времената на преход. Проектът е включен в книгата на Жюстин Томс „Първите в българския Интернет“.
През 2001 г. заедно с Цветомир Георгиев създава сайта TeenProblem.net, който в продължение на 13 години остава лидер сред тийнейджърските медии в страната. През 2003 г. учредява Националното сдружение Алтер-Натива — неправителствена организация с приоритети в развитието на младежките таланти, образование, непрофесионални приложни изкуства, култура и промоция на здравето чрез спорт.
През 2007 г. година реализира най-голямата публична сделка в българския интернет, като продава сайта на медийната група на Инвестор.БГ АД.
През 2010 г. Александър Ненов организира кампанията „Якото четене“ за популяризиране на четенето сред младите. Кампанията, в която взимат участие Microsoft, Samsung, десетки издателства и стотици автори и техните произведения, е първата по рода си насочена към младежката аудитория. За цялостния си принос в популяризирането на четенето е отличен с наградата „Рицар на книгата“. 

Ревю от Книголандия

Книголандия

Освен чисто фактологичната част, която този път имах възможността да пропусна, защото ми се посъбра работа по сайтове – купуване на домейн и хостинг, работа с програмисти, всякаквите му тънкости в автоматизацията на сайтове и прочие, Ненов се спира на нещо по-ценно: историите на хора от българския интернет, които си заслужават да бъдат прочетени, като не пропуска и ключови световни идеи. Разбира се, тук няма да прочетете за създателите на Facebook, Twitter и прочие (за тях – в “Една добра идея е достатъчна”), а за по-достъпните малки идеи, които все пак са успешни и могат адекватно да насочат към възможности за правене на пари от интернет в България.

Виж цялото ревю.

Ревюта на наши потребители за Как да печелим от интернет?

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран