Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Произход – книга на Дан Браун  на специална цена преди премиерата

Обратно към всички
Моят живот и работа. Автобиография

Моят живот и работа. Автобиография

Друга проза  / 

"Не цифрите за нейната търговия правят нацията велика. Създаването на частни богатства, подобно на създаването на аристокрация, не прави никоя страна велика. Нито пък само превръщането на населението ѝ от аграрно във фабрично. Една държава става велика, когато, чрез мъдрото развитие на нейните ресурси и уменията на народа ѝ, собствеността бива нашироко и справедливо разпределена."

Към пълното описание и видео

16 BGN Цена:
16.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Васил , Daniel и 6 други

Номер на продукт:

BKBKN002798

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 28.11

Ценова защита

Моят живот и работа. Автобиография

Ключови характеристики

  • Име:Моят живот и работа. Автобиография
 

"Да бъдеш алчен за пари е най-сигурният начин да не ги добиеш, но когато някой работи в името на самата работа - тоест, за удоволствие от вършенето на това, което той смята за правилно, - парите сами имат грижата да го споходят, и то в изобилие.

Ако контролиращите кредита напоследък са добили такава огромна власт, не трябва ли това да се взема като знак, че има нещо погрешно във финансовата система, която отрежда за индустрията по-голяма власт на финансите, вместо на производството.

Не цифрите за нейната търговия правят нацията велика. Създаването на частни богатства, подобно на създаването на аристокрация, не прави никоя страна велика. Нито пък само превръщането на населението ѝ от аграрно във фабрично. Една държава става велика, когато, чрез мъдрото развитие на нейните ресурси и уменията на народа ѝ, собствеността бива нашироко и справедливо разпределена."

Ревюта на наши потребители за Моят живот и работа. Автобиография

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран