Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
PRоговорки

PRоговорки

Бизнес  / 

ПР е трик, машинация, манипулация или... име на нещо, което съществува, откакто свят светува, технология, която ни помага да общуваме по-ефективно...

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

BKBKB000001

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 19.06

Ценова защита

PRоговорки

Ключови характеристики

  • Корица:Мека
  • Брой страници:184
  • Общи:От български автор
  • Препоръчано:Аз чета
  • Баркод:9549335135
  • ISBN:9549335135
  • Каталожен номер:49691
  • Жанрове:Комуникация

ПР е трик, машинация, манипулация или... име на нещо, което съществува, откакто свят светува, технология, която ни помага да общуваме по-ефективно, да се разбираме и дори да ни е трудно, да се опитаме да направим така, че и вълкът да е сит, и агнето да е цяло. Понякога точната поговорка или пословица казана на точното място може да обясни смисъла и на най-заплетените теории. "ПРоговорки" е пътешествие в света на пословиците и поговорките от цял свят, които от векове съхраняват мъдростта и опита на много поколения и дава отговори на въпросите като: Какво е ПР Защо ни е нужен Защо думите са толкова важни и силни Защо общественото мнение е сила, с която трябва да се съобразяваме Защо имиджът и репутацията не са нещо, което може да почака до утре Днес, за да бъдат успешни, организациите трябва да съумеят да синхронизират своите интереси и намерения с интересите и намеренията на своите публики, защото глобалната конкуренция предоставя на потребителите неограничени възможности за избор и решения. ПР много прилича на огледалото на злата мащеха, което не може да ви излъже и ще ви каже истината – такава, каквато я виждат хората, за да можете вие да се промените и отново да се вгледате в огледалото.

Ревю от Аз чета

Аз чета

Успях!, идваше ми да извикам онзи ден. В момента, в който затворих и последната страница от тази книга, знаех, че някой споделя две мои сериозни страсти. Даже три! Книги, пословици и PR. Деси Бошнакова със сигурност беше написала книга като за мен.

Не съм сигурен дали ще успея да кажа много неща за “PRоговорки”. Факт е, че книгата има странотен поглед към професията от много странна на пръв поглед гледна точка. Но всъщност показва колко дълго време се е формирала същността на PR-професията – векове, хилядолетия.

Вероятно Деси Бошнакова е прекарала дълги дни в сортиране на събираните с години български и чужди пословици и поговорки и е решила да ги превърне в PRоговорки. А аз много силно одобрявам това. Дори се изкушавам да й пратя моята колекция, за да сложи и от тях в следващото издание, хехе.

Тази книга обаче е азбучна, в някои аспекти. Бошнакова е подбрала основните аспекти на PR-професията и ги е разделила според различни народни мъдрости. Сравнението с мъдростите в други държави пък си е направо околосветско пътешествие.

И да, чувството за самоирония на места е направо убийствено забавно.

Благодаря за тази книга, Деси!

Ревюта на наши потребители за PRоговорки

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран