Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
tova-ne-se-prepodava-v-universiteta-narachnik-za-karierno-razvitie

Това не се преподава в университета

Бизнес  / 

Изключително полезен наръчник за кариерно развитие на млади хора, които искат да успеят в живота. Целевата аудитория на книгата, издадена от SNBA е широка – от дипломанти, търсещи своята първа работа, през начинаещи служители, до мениджъри, нуждаещи се от напътствия как да бъдат ефективни ръководители.

Към пълното описание и видео

14.90 BGN Цена:
14.90лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Симона Кърначева

Номер на продукт:

BKBKB000241

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 23.04

Ценова защита

Това не се преподава в университета

Ключови характеристики

  • Име:Това не се преподава в университета
 

Наръчник за кариерно развитие

Тази увлекателно написана книга е насочена към всеки, който иска да обогати познанията си за човешките взаимоотношения, но преди всичко към младите хора, които правят своите първи стъпки в света на бизнеса. 

В нея ще откриете безценни съвети как да опознаете по-добре своите силни и слаби страни и как да изберете сфера, в която да се реализирате. Ще разберете как да направите своето CV максимално привлекателно, като подчертаете качествата си и „спестите” недостатъците си и как да впечатлите хората, които ви интервюират чрез маниери, подходящо облекло и ефективна комуникация. 

Ще научите как да се държите в първите месеци на новото работно място и да изградите отлични взаимоотношения с колегите, клиентите и ръководителите, как да се впишете най-добре в организацията на работата и как активно да градите своя имидж, да развивате контактите си в професионалната общност и да използвате правилно социалните мрежи. Както и  много други полезни неща.

Целевата аудитория на книгата, издадена от SNBA е широка – от дипломанти, търсещи своята първа работа, през начинаещи служители, до мениджъри, нуждаещи се от напътствия как да бъдат ефективни ръководители. 

Изложението на материала започва с глава посветена на завършилите университет специалисти, които се стремят да си намерят работа. В тази част от книгата се съдържат съвети - как бъдещите служители да опознаят по-добре собствените силни и слаби страни и така да бъде облекчен изборът им на сфера, в която да опитат да се реализират. Посочват се примерни въпроси, които биха улеснили решението им като - каква работа биха вършили с удоволствие, в коя част от денонощието работят най-ефективно, какво разбират под успех и на каква позиция си представят себе си след 10 години.

Ревюта на наши потребители за Това не се преподава в университета

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран