Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
Филтрирате по: Робърт Бийти
serafina-i-izgubenoto-sarce

Серафина и изгубеното сърце

Цена:
14.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Серафина се буди в мрак. Светът, който познава, си е отишъл завинаги. Приятелите ѝ постъпват немислимо. Враговете са по-силни от всякога. Пазителката на „Билтмор“ отново повежда битка срещу древно зло, но този път залогът е огромен. Третата книга от поредицата за Серафина е по-мрачна, по-вълнуваща и по-неочаквана от всичко, което сте си представяли!
serafina-i-magicheskijat-zhez-l

Серафина и магическият жезъл

Цена:
14.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Никога не сте срещали момиче като Серафина. Въдете с нея и в новото ѝ приключение! Една вечер в гората Фина се натъква на злокобен непознат с пет кръвожадни вълкодава, който търси Черния. Дали целта му е зловещият черен плащ на покойния мистър Торн, или нещо съвсем друго? Серафина не знае, но най-лошото е, че брадатият мъж има съюзник – неясна фигура в карета без кочияш, която потегля стремително към „Билтмор“. И сякаш това не е достатъчно, на сутринта се оказва, че в имението е пристигнал подозрителен странник – детектив с белязано лице, който разследва мистериозното изчезване на Монтгомъри Торн, Мъжа с черния плащ. 
serafina-i-cherniyat-plasht

Серафина и черният плащ

Цена:
14.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Запознайте се със Серафина – едно доста необичайно 12-годишно момиче, което се впуска в опасно разследване, изпълнено със спиращи дъха изпитания, непобедими врагове и древна магия! Писателят Робърт Бийти създава завладяващ детски роман с ярки и убедителни герои, в който мистерия, магия и исторически факти се смесват в едно вълнуващо и неустоимо цяло.