Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
pomnish-li

Помниш ли?

Пощенска кутия за приказки  / 

Пощенска кутия за приказки представя поетичната история "Помниш ли?" от Димитър Калбуров, автор на романа "Мамка му".

Към пълното описание и видео 1 ревю

12.00 BGN Цена:
12.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Васил Митев , Милена Димитрова и 50 други

Номер на продукт:

BKBKN002775

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 23.04

Ценова защита

Помниш ли?

Ключови характеристики

Пощенска кутия за приказки представя поетичната история "Помниш ли?" от Димитър Калбуров, автор на романа Мамка му


Книгата ще ви представи Калбуров в една нова светлина, на търсещия споделеност човек, подобно на всеки от нас. Всяка страница в книгата е точно на мястото си, за да разкаже една истинска история. Затова ви препоръчваме да четете откъсите последователно.


"Ще опитам да ви представя тази книга така, както бих го направил пред приятел. Искрено и откровено, без излишни визитки, които да опитват да ви убеждават в каквото и да е.

За мен стиховете винаги са били и ще бъдат емоция. Такава, която те е разтърсила, или която си мечтал да те разтърси. Нищо повече.

Когато с времето събрах достатъчно материал, реших, че не желая да издадем просто един сборник с разпилени стихове. Исках чрез тях да разкажа една история и да дам най-доброто от себе си на всички, които по някакъв начин се докоснат до книгата."


Литературинят проект Пощенска кутия за приказки се ражда от въображението на Гери Турийска - текстописец, певица, водеща на радио предаване и…  От 2010 г. той дава сцена на начинаещи български автори. Иницативата започва сякаш на шега, не къде да е, а на едно книжно представяне. Събраните текстове са прочетени пред публика от известни личности. Останалото е история, от която може да станете част...

 

Димитър Калбуров

Димитър Калбуров е един от най-харесваните и популярни съвременни български поети и писатели.
Неговата популярност започва от Facebook, където личните му постове печелят хиляди почитатели, които в днешния свят се равняват на броя на харесванията и споделянията в социалната мрежа – а те са наистина много.
Но славата го понася истински на крилете си с участието му във формата Пощенска кутия за приказки. Сътрудничеството му с Гери Турийска дава плод в три изключително успешни книги с разкази и поезия – Мамка муПомниш ли и 1 кило риалити.
Димитър изключително рядко и трудно говори за личния си живот. Това, което се знае е, че живее в София, бил е футболист и определя себе си като непоправим романтик.

Ревюта на наши потребители за Помниш ли?

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран

1 els /

Много приятно четиво ... но пък малко малко ми бяха страничките .. исках още и още. След всеки ред човек усеща любов. Някакси ми се искаше да бяха малко повече от 60.