Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
-15%
pomnish-li

Помниш ли?

Пощенска кутия за приказки  / 

Помниш ли?

Пощенска кутия за приказки представя поетичната история „Помниш ли?“ от Димитър Калбуров, автор на романа Мамка му.

Към пълното описание и видео 1 ревю

10.20 BGN Цена:

12.-лв.

10.20лв.

Купи
Добави в любими Любим продукт на: Васил Митев , Милена Димитрова и 43 други

Номер на продукт:

BKBKN002775

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 23.02

Ценова защита

Помниш ли?

Ключови характеристики

Пощенска кутия за приказки представя поетичната история „Помниш ли?“ от Димитър Калбуров, автор на романа Мамка му.

Книгата ще ви представи Калбуров в една нова светлина, на търсещия споделеност човек, подобно на всеки от нас. Всяка страница в книгата е точно на мястото си, за да разкаже една истинска история. Затова ви препоръчваме да четете откъсите последователно. 

Ще опитам да ви представя тази книга така, както бих го направил пред приятел. Искрено и откровено, без излишни визитки, които да опитват да ви убеждават в каквото и да е.

За мен стиховете винаги са били и ще бъдат емоция. Такава, която те е разтърсила, или която си мечтал да те разтърси. Нищо повече.

Когато с времето събрах достатъчно материал, реших, че не желая да издадем просто един сборник с разпилени стихове. Исках чрез тях да разкажа една история и да дам най-доброто от себе си на всички, които по някакъв начин се докоснат до книгата.

 

Литературинят проект „Пощенска кутия за приказки” се ражда от въображението на Гери Турийска - текстописец, певица, водеща на радио предаване и…  От 2010 г. той дава сцена на начинаещи български автори. Иницативата започва сякаш на шега, не къде да е, а на едно книжно представяне. Събраните текстове са прочетени пред публика от известни личности. Останалото е история, от която може да станете част...

 

Ревюта на наши потребители за Помниш ли?

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран

1 els /

Много приятно четиво ... но пък малко малко ми бяха страничките .. исках още и още. След всеки ред човек усеща любов. Някакси ми се искаше да бяха малко повече от 60.