2012 - Идва ли краят на света?

|

SKU: BKBKD00661

Изчерпан

Какво ни очаква през 2012 година? Напоследък хората все по-често си задават този въпрос. Дали това е поредната спекулация или наистина нещо ще се случи?
Виж повече за продукта

Пълно описание на продукта

Какво ни очаква през 2012 година? Напоследък хората все по-често си задават този въпрос. Дали това е поредната спекулация или наистина нещо ще се случи? Можем ли да променим съдбата си или трябва да се примирим с наближаващия край на света? От къде идва датата 21 декември 2012 година? Какво общо имат маите? Разбира се, не е нужно човек да вярва в зодиите, за да се интересува от края на света. Това не е поредната астрологическа прогноза, а съвкупност от събития и явления, предсказани от древните цивилизации и потвърдени от днешните астрономи. Календарът на маите приключва на датата 21 декември 2012 година. Защо? Дали защото ще се случат необратими събития и никой не може да надникне в дните след тази дата?

Тази книга ще ви разведе из традициите и живота на древните маи. Ще научите за техните календари и пророчества. Чрез нея ще можете да се срещнете с днешните старейшини на маите. Вслушайте се в съветите им, те ще ви помогнат да приемете по-лесно това, което очаква света ни. В книгата ще прочетете за пророчествата на хопите, Нострадамус, Едгар Кейс и дори за посланията, закодирани в Библията. Авторите са разгледали подробно настъпващите промени на планетата ни –глобалното затопляне, дупката в озоновия слой, промените в активността на вулканите, честата поява на земетресения и урагани. Има ли връзка всичко това с края на света? Очаква ли ни наказание за това, че така нехайно замърсяваме и унищожаваме планетата си? Синтия и Колин Андрюс са учени, които пътуват по света и се срещат с различни хора от различни култури, за да разкрият мистерията около календарите на маите. Чрез книгата си те представят уникален поглед върху живота – такъв, какъвто е в момента и какъв ще бъде след 2012 година. Колективните им изследвания ни запознават с културата на древните маи, с техния живот и традиции. Колин и Синтия ни предлагат една обиколка из тайните на Житните кръгове и разкриват връзката им с древните цивилизации и с 2012 година.

Можем ли да променим себе си и света, в който живеем? Това ще ни помогне ли да избегнем наближаващата катастрофа или ще ни тласне към края на света?

Всички характеристики

Категории Книжарница
Книги
Духовност, митология, езотерика
Автор Синтия Андрюс
Издателство Урания прес
Издание Мека корица
Брой страници 280
Жанрове Езотерика
Размер на продукта 16.2 x 23 x 1.5 cm
Баркод 9789546500021
ISBN 9789546500021
Размер на опаковката 16.2 x 23 x 1.5 cm
 

Ревюта

Добави ревю
Бъди първият написал ревю Този продукт няма ревюта
Имаш мнение за този продукт? Добави ревю
Най-популярни в същата категория
Изпрати ни запитване:
Лизингов калкулатор
Задължителни условия за кандидатстване за кредит:
  • Навършени 18 години
  • Трудов договор c пo-виcoĸ oт минимaлния дoxoд
  • Минимална сума за кандидатстване към ПБ Лични Финанси е 50.00лв с ДДС
  • Минимална сума за кандидатстване към UniCredit е 150.00лв с ДДС
  • Минимална сума за кандидатстване към банка ДСК е 150.00лв с ДДС
  • Виж тук подробна информация за стоков кредит
Легенда:

ГЛП - Годишен лихвен процент или още ефективен лихвен процент е цената, която кредитополучателят заплаща за използването на определена парична сума (капитал) за период от 1 година.

ГПР - Годишен процент на разходите е показател, изразяващ реалната цена на кредита, включваща всички дължими лихви, такси и комисионни от кредитодателя, представен като процент от сумата на кредита за период от 1 година.