2013 - Краят на дните или ново начало?

|

SKU: BKBKD00762

Изчерпан

Докато почти всички се питат какво ще се случи през 2012-а, тази книга отива дръзко една крачка напред и задава въпроса: Ако предсказаното от маите се сбъдне, как ще изглежда 2013 ...
Виж повече за продукта

Пълно описание на продукта

Докато почти всички се питат какво ще се случи през 2012-а, тази книга отива дръзко една крачка напред и задава въпроса: Ако предсказаното от маите се сбъдне, как ще изглежда 2013 г.? Ще се окаже ли тя Апокалипсисът, от който толкова хора се страхуват, или ще отбележи прераждането на Земята и на човечеството?

Има ли край календарът на маите и дали този край е именно през 2012 г.? – все още спорят изследователите на древната цивилизация. Метафизиците и последователите на движението „Нова епоха“ обсъждат оживено теориите за масова трансформация на съзнанието и забързване на времето. Учените се дивят на темповете в развитието на технологиите и как с тяхна помощ бихме могли да се спасим от самите себе си (или да се саморазрушим напълно). В същото време Земята продължава да се върти и върви към бъдеще, което според едни ще е мрачно като вечна нощ, а според други ще донесе нови надежди.

В книгата на Мари Джоунс са разгледани всички тези вярвания, митове и предсказания; всички фактори, които играят роля в разгадаването на мистерията и може би ще се отворят очите на хората, населяващи Земята днес. Анализирани са прогнозите на водещите съвременни учени, философи и мислители за това какво очаква човечеството през следващите няколко години: промени в структурата на Земята, природни бедствия, заплахи от морето и от Космоса, политически борби, проблеми с оцеляването и планета, която отчаяно се нуждае от внимание, тъй като ресурсите й се изчерпват.

2013. Краят на дните или ново начало? е най-многостранното изследване по темата за края на дните, правено някога. Книга за всички, които искат да опознаят света на настоящето – с красивите и отблъскващите му черти, защото осъзнават, че в древните митове и пророчества има със сигурност една безспорна истина: основите на утрешния ден се изливат днес, а Краят или Началото се творят всеки ден от нашите собствени ръце и... сърца.

Всички характеристики

Категории Книжарница
Книги
Духовност, митология, езотерика
Автор Мари Д. Джоунс
Издателство AMG Publishing
Издание Мека корица
Размер на продукта 17 x 24 x 2.5 cm
Баркод 9789549696196
ISBN 9789549696196
Размер на опаковката 17 x 24 x 2.5 cm
Каталожен номер 0
 

Ревюта

Добави ревю
Бъди първият написал ревю Този продукт няма ревюта
Имаш мнение за този продукт? Добави ревю
Най-популярни в същата категория
Изпрати ни запитване:
Лизингов калкулатор
Задължителни условия за кандидатстване за кредит:
  • Навършени 18 години
  • Трудов договор c пo-виcoĸ oт минимaлния дoxoд
  • Минимална сума за кандидатстване към ПБ Лични Финанси е 50.00лв с ДДС
  • Минимална сума за кандидатстване към UniCredit е 150.00лв с ДДС
  • Минимална сума за кандидатстване към банка ДСК е 150.00лв с ДДС
  • Виж тук подробна информация за стоков кредит
Легенда:

ГЛП - Годишен лихвен процент или още ефективен лихвен процент е цената, която кредитополучателят заплаща за използването на определена парична сума (капитал) за период от 1 година.

ГПР - Годишен процент на разходите е показател, изразяващ реалната цена на кредита, включваща всички дължими лихви, такси и комисионни от кредитодателя, представен като процент от сумата на кредита за период от 1 година.