Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
malka-knizhka-s-madrostite-na-don-migel-ruis

Малка книжка с мъдростите на Дон Мигел Руис

Цена:
11.95лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Дон Мигел Руис е автор на „Четирите споразумения”, „Умението да обичаш” и други изключително популярни книги. Посветил е живота си на разпространението на мъдростта на древните толтеки чрез своите книги, лекции и пътувания до свети места из целия свят. Той е един от най-влиятелните духовни учители на планетата и е докоснал живота на милиони хора.
С подарък
istoriya-na-balgariya-gancho-tsenov

История на България

Цена:
15.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
В българското СЛОВО, ПЕСЕН, ОБРАЗ, ТАНЦ, ОБРЕДНИ ТРАДИЦИИ и ДРЕВЕН КАЛЕНДАР са закодирани космическите, т.е. свещени познания за света. Достигнали до т.нар. "СРЕДА НА ВРЕМЕНАТА", тези знания се оказва, че са жизнено необходими, както за нас - оцеляващите от безкрайни "присъствия" българи, така и за оскотели в "цивилизования избор" човешки род. С тази МЪДРОСТ светът може много по-безполезнено и безкръвно да извърши очакваната от наши и чужди прорицатели, мъдреци и учители "ГОЛЯМА ПРОМЯНА", необходима за новата ера на ЗЕЛЕНИЯ ВОДОЛЕЙ.
С подарък
istinata-plod-na-madrostta-i-lyubovta

Истината – плод на Мъдростта и Любовта

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Ако Истината беше независима от деятелността на сърцето и ума, всички би трябвало да стигат до едни и същи открития. Само че случаят не е такъв, знаете добре това: всеки открива различни „истини“ – освен онези, които имат в себе си истинската Любов и истинската Мъдрост: те са открили една и съща Истина, ето защо всички те говорят един и същи Език. 
С подарък
silata-na-misalta

Силата на мисълта

Цена:
7.-лв.

Наличност:

На склад Виж
„Най-голямата сила, която само Бог може да дари, Той дарява на духа. И тъй като мисълта е творение на духа, нейната дейност е пропита с тази сила. Като знае това, всеки от вас може да стане благодетел начовечеството. Вие можете да изпращате ваши мисли до най-отдалечените области на пространството като вестители до светлите създания, на които да поръчвате да помагат на всички същества, да ги утешават, просвещават, лекуват... Този, който върши съзнателно тази работа, малко по малко прониква в тайнствата на Божието Творение.“
svobodata-pobeda-na-duha

Свободата – победа на Духа

Цена:
10.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Старал съм се да хвърля светлина най-вече върху един въпрос: за двете природи на човешкото същество - Висшата и нисшата, тъй като това е основният ключ за разрешаване на всички въпроси на живота.
С подарък
patyat-na-tishinata

Пътят на Тишината

Цена:
10.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Как се лъжат хората, мислейки, че тишината е непременно пустиня, празнота, отсъствие на всякаква деятелност и съзидание, с една дума - нищо! Всъщност има тишина... и Тишина... И като цяло, може да се каже, че съществуват два вида тишина: тази на смъртта и тази на Висшия живот. Именно тази Тишина, на Висшия Живот, е, която трябва да разберем и за която говорим тук. 
С подарък
pogled-v-nevidimoto

Поглед в Невидимото

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Не трябва да се мисли, че ако някой има медиумични способности, има също и достъп до всички сфери на Невидимия свят – не, никога няма да види нищо друго освен онова, което съответства на неговото състояние на съзнанието, на неговите мисли, на неговите желания. Ясновидството е дадено на всеки в зависимост от степента на неговото развитие; този, който тъпче на нивото на нисшите сфери на астралния план, ще се среща само със съществата, населяващи тези области и ще страда.
С подарък
otkroveniya-na-oganya-i-vodata

Откровения на Огъня и Водата

Цена:
10.-лв.

Наличност:

На склад Виж
„Идеи, впечатления, чувства, усещания, образи – всичко се записва и оставя следи вътре в нас. Всеки ден нашият психичен живот бива извайван от силите и влиянията, които позволяваме да проникват и да работят в нас. Ето защо е от съществена важност да намерим образи, към които можем често да се връщаме – образи, които да ни съпътстват ден и нощ, за да бъде мисълта ни свързана с всичко най-възвишено, най-чисто, най-свято.“ 
С подарък
ot-choveka-kam-boga

От човека към Бога

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад Виж
„Един нагледен пример може да ни даде приблизителна представа за Бога: електричеството. Използваме електричеството за осветление, за отопление и за работата на всякакви уреди. Но колко предохранителни мерки трябва да се вземат, за да не се предизвика някоя злополука! Прекият контакт с електричеството може да бъде смъртоносен. За да се прокара до нас и да може да се използва с минимален риск, то трябва да бъде прекарано през трансформатори.“ 
С подарък
mazhkiyat-i-zhenskiyat-printsip-osnova-na-satvorenieto

Мъжкият и Женският Принцип - основа на Сътворението

Цена:
10.-лв.

Наличност:

На склад Виж
„Във Вселената съществуват два основни Принципа, които намират отражение във всички проявления на Природата и Живота. Цялото Творение е дело на тези два Принципа – Мъжкия и Женския. За да бъдат продуктивни, те задължително трябва да работят заедно – разделени са непродуктивни. Ето защо винаги се търсят един друг. Няма нищо по-важно за едно същест­во от това да срещне допълващия го Принцип; и може да се каже, че най-големите проблеми на мъжете и жените – които също са едно от проявленията на двата Принципа (Мъжкия и Женския) в света – водят началото си от едно погрешно разбиране на този въпрос.“
С подарък
v-duh-i-istina

В Дух и Истина

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад Виж
„Представете си, че един ден пред вярващите от всички религии в цял свят бъде провъзгласено: „От сега нататък няма да има повече места за поклонение на различните култове, повече никакви церемонии, никакви свещеници, никакви статуи, нито образи на светци – повече няма да има нищо материално, нищо външно: ще се кланяте на Бога, ще благовеете пред Него в Дух и Истина“.
С подарък
velikolepieto-na-tiferet

Великолепието на Тиферет

Цена:
19.-лв.

Наличност:

На склад Виж
„Великолепието на Тиферет“ е езотерична книга за силата на Слънцето, описана в методите и ученията на Омраам Микаел Айванов. Книгата включва цялото обилно излияние от човешките предели, раздаващо своята любов и светлина.
С подарък
alhimiyata-ili-tarsene-na-savarshenstvoto

Алхимията, или търсене на съвършенството

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад Виж
„Не се борете със своите слабости и пороци, защото те ще ви сразят, а се научете да ги използвате, като ги впрягате на работа. Било то завист, гняв, алчност, користолюбие, тщеславие, суета и т.н. - трябва да знаете как да ги мобилизирате, за да работят за вас в посоката, която сте избрали.“
С подарък
tantsat-na-spiralata-kniga-2-yoga-na-bezkraya

Танцът на спиралата – книга 2: Йога на безкрая

Цена:
20.-лв.

Наличност:

На склад Виж
„Танцът на спиралата2“ представлява ръководство по практическо прилагане на принципите, методите и средствата на методиката „Танцът на спиралата“ (Кръстев, Д., 2011 г.), като част от холистичния подход за поддържане и възстановяване на здравето. В книгата са представени практически указания, които правят методиката достъпна за изпълнение, с което се насърчава индивидуална активност към здравето в домашни условия, като израз на загриженост за здравето на всеки от нас. Методиката е базирана на „древни даоистки практики за здраве и дълголетие, синтезираща и обединяваща източната и западната мъдрост, философски концепции и Космогония“.
С подарък
minimumat-koyto-tryabva-da-znaete-za-egoto

Минимумът, който трябва да знаете за егото

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад Виж
„Тревогите и смущенията на твоя живот са сенки, привидения, които нямат никаква реалност. Затова е много важно да овладеете изкуството да променяте своите мисли, от което ще се промени настроението. А щом умееш да преоценяваш настрониетро си, ще промениш и двоята мисъл.“
С подарък
prorochestvo-ili-realnost

Пророчество или реалност

Цена:
8.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Заглавието на тази книга е по-скоро въпрос, на който всеки сам би трябвало да си отговори, ако обаче има отношение към битието. Всъщност от много години се говори за края на света и в този смисъл са предсказвани различни дати и възможности.
probivite-po-duhovniya-pat

Пробивите по духовния път

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад Виж
„Тази поредица от статии се основава на споходило ме неотдавна разбиране. Знаете ли, повече от 30 години съзнателно следвам духовния път, а в последните няколко години съм принуден да служа като учител. За това време имах доста опити, при които чувствах, че сякаш съм се доближил до това, което може да се нарече преломна точка или пробив. Този опит ми даде забележително осъзнаване, което изведе моя път на абсолютно ново ниво.“
С подарък
hraneneto-razgovor-s-boga-po-uchitelya

Храненето – разговор с Бога (по Учителя)

Цена:
10.-лв.

Наличност:

На склад Виж
В яденето човек трябва да види вътрешния смисъл, онази сила, която е скрита в храната. Доколкото вие можете да възприемете този живот, да влезете във връзка с него, да се обнови вашия живот – това е ядене. Защото с храната ние влизате във връзка с разумната природа, за да поддържаме организма.
С подарък
filosofiya-na-zdraveto-po-uchitelya-tom-2

Философия на здравето (по Учителя) – том 2

Цена:
8.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Този труд е плод на проучени над 190 отпечатани тома с беседи и лекции на Петър Дънов, включени са становищата в тази насока на 88 други автори, някои от които са със световна известност.
nevidimiyat-grad-duhovna-biografiya-na-ruskiya-narod

Невидимият град. Духовна биография на руския народ

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Какво е това народ? Кое е физическото тяло на един народ? Коя е душата му? Какво означава народностен Дух? Кой е покровителят на даден народ? Как са се развивали съвременните европейски народи, защо живеем в точно такова настояще и какво ще бъде бъдещето ни? Каква е ролята на славянството в световното развитие? Каква е Духовната историята на руския народ и важността му? На колко години е руския народ според развитието си? Каква е свещената мисия на българите и защо точно ние носим отговорността да започнем една нова епоха в световното Духовно развитие? Как се свързват историческата наука, Духовното развитие, антропософията на Рудолф Щайнер и учението на Петър Дънов?
С подарък
katarskoto-bogomilsko-hristiyanstvo-chast-4

Катарското богомилско християнство – част 4

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Продължавайки анализите си от част трета на книгата, Мишел Муние ги доразработва по-разширено и задълбочено. Основният извод на автора е: смелостта и храбростта в богомилския начин на мислене е победата на човека над смъртта.
С подарък
katarskoto-bogomilsko-hristiyanstvo-chast-3

Катарското богомилско християнство – част 3

Цена:
10.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Изводът от изложените идеи в книгата е, че до средата на ХХ век сред народите в Западна Европа и Славянския свят се е утвърждавал моралът на добродетелността, който подхранва надеждата и вярата на отделния човек и му влива сили, за да живее.
С подарък
petar-dimkov-otkroveno-vtoro-izdanie

Петър Димков: Откровено

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад Виж
„Големият интерес у читателите предизвика това второ допълнено издание. Тази идея беше настойчиво внушавана и от получаваните писма, от пуснатите в електронната мрежа имейли, от разговорите с колеги, близки и приятели. Всички бяха категорични: Името на Петър Димков, този голям българин и природолечител, този неуморен радетел за истина, справедливост, историческа правда и човешко достойнство не бива да тъне в забвение! Посланията, които ни завеща са толкова насъщни днес. Особено днес – за да държим будна нашата съвест и отговорност пред поколенията българи, където и да се намират.“
С подарък
evangelie-na-svetite-dvanadeset

Евангелие на Светите дванадесет

Цена:
8.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Написано от Св. Ап. Иоан около 70 година в Рим, докато е бил затворен. След одобрението на текста от другите апостоли, препис на евангелието е занесен в Тибет в пълна тайна. Донесено е от Азия, от католическия свещеник Пласидус около 1870 г., който го превежда от армейски. Това евангелие е познато под името "Евангелие на Светите Дванадесет".
filosofiya-na-zdraveto-po-uchitelya-tom-1

Философия на здравето (по Учителя) – том 1

Цена:
14.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Книгата е написана, след подробното изучаване на повече от 190 лекции и беседи на Учителя Петър Дънов. Освен това са използвани компетентните становища на още 88 автора, голяма част от които са световно известни.
С подарък
uchitelya-za-dishaneto

Учителя за дишането

Цена:
10.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Това, което Учителя говори за дишането, представлява обширна наука. Казаното в тези страници е само въведение към учението на Учителя за дишането. Целта на книгата е да запознае читателя само с елементарните, основните принципи на учението му за дишането. Но и те са вече достатъчни за всекиго, за да мзоже да се ползва с успех от законите на дишането.
С подарък
razcheteni-poslaniya-simvoli-i-relikvi-ot-balgarskite-zemi

Разчетени послания. Символи и реликви от българските земи

Цена:
22.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Това е историята на хората, живели по тези земи от безчет хилядолетия, възродена от пепелта по знаците, които самите те са ни оставили. Основното в нея са символите – загадъчни, магически и много сложни за разбиране от инородци. Но именно защото са били непонятни за чуждите, те са могли да оцелеят при всичките погроми над земите ни.
С подарък
zhivot-na-raba-riskat-da-badesh-sebe-si

Живот на ръба. Рискът да бъдеш себе си

Цена:
15.-лв.

Наличност:

На склад Виж
„Живот на ръба. Какво точно означава това? Означава просто, че в живота винаги има алтернативи. Ти винаги си на кръстопът, винаги, непрестанно. Всеки момент е кръстовище и ти трябва да избереш накъде да тръгнеш, какъв ще бъде пътят ти, във всеки един момент се налага да избираш. Всеки един момент е решаващ, защото изоставяш много пътища и избираш един от тях...“
С подарък
tvoyat-vtori-zhivot-zapochva-kogato-razberesh-che-imash-samo-edin

Твоят втори живот започва, когато разбереш, че имаш само един

Цена:
16.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Камий е вече почти четирийсетгодишна и на пръв поглед има всичко необходимо, за да бъде щастлива: съпруг и малък син, добре платена работа като търговски специалист, но се чувства потисната от еднообразното си съществуване и рутината на всекидневието си. Пътен инцидент води до запознанството ѝ с „рутинолога“ Клод Дюпонтел, запознанство, което ще се окаже от съдбоносно значение – за нея и впоследствие за много други хора. Дюпонтел ще ѝ предложи да я избави от „острия рутинит“, който я измъчва...
С подарък
sanichta-taynite-na-podsaznanieto

Сънища. Тайните на подсъзнанието

Цена:
14.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
 „Сънища. Тайните на подсъзнанието” е цялостно и практично ръководство за всички аспекти на сънуването. Открийте как интуитивно да разбирате символите в сънищата си и как да направите така, че да помните посланията, които са ви изпратени през нощта. Може да се научите как да отключвате сънищата си и да ги използвате, за да подобрите изцяло живота си.
С подарък