Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
tvorjaschite-sili-na-zvezdnija-mir

Творящите сили на звездния мир

Цена:
15.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Иван Антонов-Изворски е ученик в окултната школа на Учителя Петър Дънов, която функционира от 1922 дo 1944 година. Учителя лично му е преподавал астрология - наука за човека и звездите, почиваща върху основните принципи в Битието - Любов, Мъдрост, Истина, Правда и Добродетел. Затова би могло да се каже, че тази книга е поток от извора на Учительовото слово.
panevritmija-pesni-na-harmonichnite-dvizhenija

Паневритмия – песни на хармоничните движения

Цена:
4.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Паневритмията е свещенодействие, чрез нея се творят духовни ценности, за да се влеят в общочовешката култура. Има нужда от духовни средища, чрез които Божественото да възлиза, да разбуди душата на света, да го обнови и да внесе Новата култура на Духа. Паневритмията е пригодена да изрази новите идеи и да ги предаде чрез музика, движения и думи, пробуждащи Божественото в човешкото естество.
razshirjavaneto-na-s-rceto

Разширяването на сърцето

Цена:
18.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
В книгата „Разширяването на сърцето“ отец Захариас разглежда естеството и целта на човешкото съществуване и неговото възстановяване в Христа. В своя подход той стъпва на аскетическото предание на Православната църква, като се позовава по-конкретно на вдъхновените учения на св. Силуан Атонски (1866–1938) и архимандрит Софроний Саха­ров (1896–1993), основател на патриаршеския ставро­пигиален манастир „Св. Йоан Предтеча“ в Есекс, Ан­глия. Заради онези, които не са запознати с техните творения, отец Захариас започва своите беседи с под­робно изложение на живота им.
da-pravim-chudesa

Да правим чудеса

Цена:
22.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
„Да правим чудеса“ е 14-дневна програма за постигане на здраве, щастие и успех във всеки аспект от вашия живот, разработена от дипломирани медицински специалисти с дългогодишна практика. Предстои ви да научите как да събудите духа си, да подобрите здравословното си състояние и да подсилите имунната си система. Ще получите възможността да подобрите външността си и да отворите много нови пътища пред себе си.
ostavat-samo-delata-na-ljubovta

Остават само делата на любовта

Цена:
14.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Сборникът включва тридесет статии, обособени в три тематични раздела, но обединени под общ надслов, за който самият автор споделя: „Спрях се на заглавието „Остават само делата на любовта“ с дълбоката християнска убеденост – и преживяна, и осъзната, че наистина е така, и сега, и в другия свят.‌
duhovnite-d-scheri-na-stareca-nektarij

Духовните дъщери на стареца Нектарий

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад Виж
С книгата си „Духовните дъщери на стареца Нектарий“ Анна Илинска въвежда читателите в атмосфера на благодатно общение между последния съборно избран оптински старец – свети Нектарий (1853-1928) и няколко от неговите духовни чада. Авторката разкрива житейските изпитания на няколко жени и настъпилото в тях вътрешно преобразяване след съдбовната им среща със Стареца.
progresii-direkcii-i-rektifikacija-goljamata

Прогресии, дирекции и ректификация. Голямата игра на отгатването (В колко часа сте родени?)

Цена:
11.-лв.

Наличност:

На склад Виж
С практически примери и разбираеми обяснения, Ципора Добинс направлява читателя през доказаните техники, използвани за ректификация на рождена карта. Точните методи, които тя очертава, за да се открие правдивият час на раждане, са лесни за следване и включват използването на различни методи за прогресиране на планети и ъгли: вторични, минорни и третични прогресии, дирекции на слънчевата дъга, локални домови куспиди, транзити и др. Тя обсъжда и по-малко надеждни техники.
satanata-i-negovite-demoni

Сатаната и неговите демони

Цена:
12.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Кой е Сатаната и кои са неговите демони, какви са доказателствата за съществуването им, какви са целите на Сатаната и как ги постига? Авторът си поставя за задача ясно и разбираемо да обясни методите на действие на Сатаната. Защото мнозина мислят, че Сатаната не може да има достъп до тях и да им навреди. Дори и изцяло посветените на Бога хора не са предпазени от влиянието му.
-36%
kolekcija-antropologija-bjalata-boginja-horata-ot-zemjata

Колекция „Антропология“ (Бялата богиня + Хората от Земята)

Цена:

109.-лв.

69.99лв.

Наличност:

На склад Виж
"Бялата богиня" е една наистина необичайна, зашеметяваща и завладяваща творба, определяна като една от най-великите книги на XX в. Тя ще Ви поведе през лабиринта на средиземноморските митове, докато "Хората от Земята" ще Ви въведе в тайнствения свят на "древната праистория".
-21%
kolekcija-nauka-i-ezoterika-kosmos-i-dusha-utroto-na-mag-osnicite

Колекция „Наука и езотерика“ (Космос и душа + Утрото на магьосниците)

Цена:

63.-лв.

49.99лв.

Наличност:

На склад Виж
"Космос и душа" оспорва фундаментални представи на съвременния светоглед с неопровержими доказателства. Една възможност за обединяване на религия и наука, душа и интелект, древна мъдрост и съвременен разум. Едно истинско интелектуално удоволствие. "Утрото на магьосниците" дръзко ще разрушат представите ни за древните цивилизации, за алхимията и безсмъртието, за окултните идеи на нацизма...
aromaterapija-i-vibracionno-lechenie

Ароматерапия и вибрационно лечение

Цена:
22.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Тази книга представлява подробен справочник за етеричните масла и вибрационното лечение. С ясен стил и грациозност, тя ще ви преведе през историята, качествата, съответствията и много практически приложения на описаните етерични масла. Това изчерпателно ръководство включва подробна информация за шестдесет етерични масла, подредени по азбучен ред, и съответстващите им вибрационни лечебни инструменти.
podredbi-s-taro-sakralna-geometrija

Подредби с Таро. Сакрална геометрия

Цена:
21.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Безспорното достойнство на тази книга се състои в това, че освен използване на готови подредби, ще се научите да съставяте свои собствени и по такъв начин Вашата лична практика на работа с Таро ще премине на ново майсторско ниво. За удобство на практикуващите всички подредби са представени с обяснителни схеми и примери, в основата на които е заложена колодата на Райдър-Уейт.‌
trakijskoto-pismo-dekodirano-5

Тракийското писмо декодирано 5

Цена:
22.-лв.

Наличност:

На склад Виж
От страниците на тази книга ще изгрее пред вас най-древното Законодателство на патриарха Орфей, написано със Свещени Руни върху скрижали на библиотека (библия) от най-древни артефакти – същите знаци, с които по-късно са изписани Моисеевите заповеди, а друидите законотворци са управлявали келтското общество. Чрез системата на руническите знаци на “Рибеното Писмо” от остров Самотраки ще проникнете в Мистериите на Орфическата школа.‌
pitagorejskoto-uchenie

Питагорейското учение (твърди корици)

Цена:
39.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
В книгата, допълнена с множество ценни илюстрации, животът и учението на Питагор са представени чрез текстовете на двама от най-известните изследователи на неговата философска и езотерична мисъл – Менли Палмър Хол и Едуард Шуре. За първи път на български език са преведени "Златните стихове" на Питагор, които са единственото оцеляло до днес послание на неговия тайно и велико учение.‌
Числата – тяхната окултна сила и мистични свойства

Числата – тяхната окултна сила и мистични свойства

Цена:
9.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
В тази книга Уилям Уин Уесткот е събрал сведения за числата, взети от различни древни и по-нови източници. Разгледани са Питагор, неговите принципи и последователи, възгледите на Питагор за числата, Кабалистичните възгледи за числата, свойствата на числата според Библията, Талмуда, питагорейците, римляните, халдейците, египтяните, индийците, учениците на Херметизма и розенкройцерите. Разгледани са също така и числата на „Апокалипсиса“.
prerazhdane-i-zakon-t-za-karmata

Прераждане и законът за кармата

Цена:
10.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Тази книга изследва доктрината за прераждането и концепцията за кармата като духовна отговорност. Представен съвсем разбираемо, текстът ще ви поведе през изучаването на философията на прераждането и кармата към приложението им в живота на отделния човек. Според Уилям Аткинсън идеята за прераждането ни учи, че душата влиза в този живот след дълъг път от предишни съществувания на Земята.
kitajska-astrologija-lira-print

Китайска астрология (Лира Принт)

Цена:
15.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Наръчник по автентична даоистка астрология. Разбираемо и подробно е описано модифициращото влияние на петте елемента и въздействието на часа на раждане под различните знаци от даоистката традиция. Последният раздел съдържа пълен справочник за взаимоотношенията – кои знаци са съвместими, двойките сродни души и кармични противници.‌
-31%
kolekcija-tajnite-na-vselenata-vselena-s-promis-l-poleto

Колекция „Тайните на Вселената“ (Вселена с промисъл + Полето + Квантовият активизъм)

Цена:

48.97лв.

33.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Колекцията разказва вълнуващата история на физиката на невъзможното. Включени са заглавията "Вселена с промисъл","Квантовият активизъм" и "Полето".
-32%
kolekcija-duhoven-zhivot-duhovnijat-kod-trite-sestri-na-dao

Колекция „Духовен живот“ (Духовният код + Трите сестри на ДАО)

Цена:

24.98лв.

16.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Колекцията ще ви даде сили да събудите вашето истинско Аз и открива нови пътища на вдъхновение, чувственост и творчество. Включва книгите "Духовният код" и "Трите сестри на Дао".
v-zaschita-na-altruizma

В защита на алтруизма (твърди корици)

Цена:
45.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Алтруизмът изглежда определящ фактор за качеството на живот, настоящ и бъдещ, и не трябва да бъде свеждан само до ранга на утопично благородно мислене, поддържано от няколко наивници с голямо сърце. Трябва да имаме проницателността да го осъзнаем и дързостта да го кажем. Но какво е алтруизъм? Съществува ли истински алтруизъм? Как се появява? Можем ли да станем по-големи алтруисти и ако да – как? Какви трудности трябва да преодолеем? Как да изградим по-алтруистично общество и по-добър свят? Това са основните проблеми, върху които ще се опитаме да се задълбочим в тази книга.‌
dizajn-na-bitieto-ili-nameri-svojata-severna-zvezda

Дизайн на битието, или намери своята Северна звезда

Цена:
17.95лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
‌Векове наред Северната звезда е била сигурен знак, по който пътешественици и изследователи са определяли посоката си на движение. Подобен ориентир, закодиран дълбоко в ума и тялото още от раждането, съществува у всеки човек. Неизменна и безпогрешна, това е собствената ни Северна звезда, онази част от нас, която не е забравила пътя към истинските ни желания, мечти и стремежи. По ирония, колкото и силно да свети, за повечето възрастни тя си остава невидима.
Екстрасенси и магове в спецслужбите по света

Екстрасенси и магове в спецслужбите по света

Цена:
16.99лв.

Наличност:

На склад Виж
Паранормалните и екстрасензорните способности на човека му дават възможност да властва над природата и хората. Ето защо магията открай време е толкова примамлива за всякакви авантюристи, за разни злодеи, а и за политици, които жадуват да открият начин, с който тайно да циментират властта си.
astrologija

Астрология 2020

Цена:
19.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Джесика Адамс споделя своя опит в установяването на рожден хороскоп на САЩ, Великобритания и Австралия. Специално за българското издание тя изготви прогноза за близкото бъдеще на България на фона на бурните промени, които връхлитат Европа и света.‌
p-tjat-na-duhovnostta

Пътят на духовността (твърди корици)

Цена:
17.95лв.

Наличност:

На склад Виж
Пътищата, които бележат развитието на личността, са пет: на сълзите, щастието, самозависимостта, срещата и духовността. В тази книга Букай ни отправя последното предизвикателство – да изследваме връзката си с духовността, възприемана като посока, а не като цел.
zavr-schaneto-na-persefona

Завръщането на Персефона

Цена:
23.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
‌Завръщането на Персефона е проникновен модерен манифест, насочен към героинята у всяка жена, представящ мощни стратегии за съграждането на по-щастлив и по-пълноценен живот, почерпени от архетиповете в старогръцките митове за Деметра и Персефона.
energijna-anatomija-iljustrirana-enciklopedija

Енергийна анатомия. Илюстрирана енциклопедия

Цена:
12.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Енергийните ни тела са конструирани и организирани така, че тази енергия да въздейства и да протича в специфични структури за специфични цели. Без тези енергийни структури ние няма да съществуваме. Когато тези структури са задръстени или не се използват по правилен начин, настъпват болести и дори смърт. Научим ли се да използваме правилно тези структури обаче, получаваме мощно средство, приложимо във всеки момент от всеки ден, през всеки ден от годината, за да си осигурим здраве и добро самочувствие.