Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Юпитер: ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциал

Юпитер: ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциал

Духовност, митология, езотерика  / 

Юпитер - повече от коя да е друга планета от рождената карта, поставя ударение върху бъдещето: Като предугажда, планира, усъвършенства и поема рискове въз основа на Вярата. Тази книга изследва как Юпитер ни показва пътя.

Към пълното описание и видео

13.00 BGN Цена:
13.-лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
Добави в любими Любим продукт на: Мануела , Име

Номер на продукт:

BKBKD00669

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Юпитер: ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциал

Ключови характеристики

  • Корица:Мека
  • Брой страници:368
  • Баркод:9548610833
  • ISBN:9548610833
  • Каталожен номер:1004716
  • Жанрове:Астрология

Юпитер - повече от коя да е друга планета от рождената карта, поставя ударение върху бъдещето: Като предугажда, планира, усъвършенства и поема рискове въз основа на Вярата. 
За Всеки човек Юпитер е важен ключ за растежа и - като управител едновременно на Стрелец и Риби - той е особено значим за индивидите, в чиито хороскопи тези знаци са подчертани. 
Юпитер е най-пренебрегваната планета в астрологията, което е изненадващо, понеже той е не само най-голямото небесно тяло в слънчевата система, но и повече от коя да е планета показва къде можем да постигнем драматичен напредък и най-съществено да се усъвършенстваме. 
Юпитер винаги ни подтиква към напредък и подобряване - да се придвижим отвъд настоящите граници към по-благоприятни и разширени цели.

Може би най-умаловажавана е Юпитеровата връзка с приемането на предизвикателствата в живота, което винаги е съществено и за материалния прогрес, и за максимализирането на личностните възможности за израстване и успех.

Тази книга изследва как Юпитер ни показва пътя към:

  • Развиване на усет за бъдещите насоКи и стремления
  • Как индивидът да възпита у себе си доверие и самоуважение
  • Къде бихте могли да се възползвате от "обрата на съдбата" с цел да проявите вашия най-голям потенциал
  • В коя област сте способни да имате специална широта на визията и интуитивно възприятие, които да доведат до по-задълбочена работа и разбиране.

 

 

♦  ♦  ♦

Книгите на Стивън Аройо го направиха един от най-продаваните автори на психологическа астрология по целия свят. Неговите творби са удивително разбираеми и новаторски, разкривайки използването на астрологията като практически език на живота. Широкоизвестните книги на Аройо са му донесли Наградата на Британската астрологическа асоциация, Международния приз SUN на Обединението на Канадските астролози и отличието REGULUS на Обединената Конференция на астролозите. 
Неговите писания са може би най-забележителни с тяхната уникална способност да изразяват сложни идеи на ясен, достъпен език, разбираем и за начинаещи, и за напреднали студенти, а читателите могат непосредствено да приложат авторовите прозрения в своето битие. 
Книгите на Аройо получиха невероятно ентусиазирани отгласи от целия свят - те са преведени на повече от 11 езика.

Ревюта на наши потребители за Юпитер: ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциал

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран