Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
kolektsiya-paranormalno

Колекция „Паранормално“

Духовност, митология, езотерика  / 

Специална колекция, която ще ви отведе в свят отвъд реалността. Промо комплектът включва две книгите: „Парапсихология“ и „Магнетизъм“.

Към пълното описание и видео

19.85 BGN Цена:
19.85лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
Добави в любими Любим продукт на: [email protected] , Ramona и 4 други

Номер на продукт:

BKBKD000535

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Колекция „Паранормално“

Ключови характеристики

Специална колекция, която ще ви отведе в свят отвъд реалността. Свят на феномени и свръпспособности, които традиционната наука не може да обясни. 

Промоционалният пакет включва две книги от поредицата „Енциклопедия на окултните науки“: 

 

Парапсихология 

Ясновидство, проникване в миналото и бъдещето, медиумно откровение, урочасване, левитация... Всички те са „паранормални“ дарби. Изключителни ли са те или всеки ги притежава? Раймон Реан, известен парапсихолог, отговаря така: „Това, което мога да правя аз, могат да го правят и моите ученици.“ Всеки от нас може да развие методично и научно своите вътрешни възможности и да постигне съвършенство на своите вътрешни сили. Раймон Реан твърди, въз основа на своите дългогодишни изследвания и опити, че парапсихологията е наука за духа, която всеки може да овладее. Хората се раждат с дарба да проникват в невидимия свят. Остава само да се научим да развиваме и култивираме тази способност. 


Магнетизъм

Един „магнитен флуид“ тече във всеки от нас. Как да бъде използвана тази енергия, позната още от времената на древните египтяни? Как да я усвоим, развием и усъвършенстваме? Как да я приложим за лечение?

Магнетизиращи паси, целебно дишане, методи за визуализация и релаксиране, но също така кратка история на магнетизма, юридически аспекти на практикуването му и съвременните магнетизатори: книгата на Жан-Клод Секонде разглежда тези въпроси и ви представя всичко, което би трябвало
да знаете за магнетизма.

Ревюта на наши потребители за Колекция „Паранормално“

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран