Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Разговори с децата на новото време

Разговори с децата на новото време

Хермес  / 

Децата на новото време - кристалните деца, децата индиго и звездните деца - са носители на ново съзнание. Те имат знания и мъдрост, които биха искали да споделят с възрастните. Ще чуем ли техния глас?

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

BKBKZ00652

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 23.04

Ценова защита

ПРОМО

Този артикул е част от програмата ни за Плюс продукти. Програмата позволява на Ozone.bg да предлага стотици продукти с ниска цена, които биха били твърде скъпи, за да се изпратят самостоятелно. За да поръчате такъв артикул трябва да го комбинирате с нормален продукт или стойността на поръчката ви да е над 15 лв. с ДДС.

Разговори с децата на новото време

Ключови характеристики

  • Име:Разговори с децата на новото време
 

Децата на новото време - кристалните деца, децата индиго и звездните деца - са носители на ново съзнание. Те представляват скок в развитието на човечеството. Много от тях имат необикновени дарби: общуват телепатично, помнят миналите си животи и мисията си на земята. Децата разговарят с ангели, с духовните си наставници и със същества от други светове. Разказите им включват пътувания извън тялото до Атлантида, до звездни системи в паралелни вселени и други измерения.

Новите деца повдигат завесата, която разделя нашата реалност от другите светове, и отговaрят на въпроси, които живо интересуват човечеството:

  • Каква е истинската цел на човешкото съществуване и как можем да я постигнем.
  • Има ли светове отвъд нашия. Как изглеждат те.
  • Бог, войната, животът и смъртта през очите на децата.
  • Как да лекуваме тялото и духа си.
  • Какви промени ще настъпят през 2012-а. Какво бъдеще очаква човечеството.


Навлизаме в нова епоха, когато на карта е заложено оцеляването на човечеството. Новото поколение деца носи промяната, от която се нуждаем. Те имат знания и мъдрост, които биха искали да споделят с възрастните. Ще чуем ли техния глас?

Ревюта на наши потребители за Разговори с децата на новото време

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран