Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Въведение във франкмасонството. Книга на чирака

Въведение във франкмасонството. Книга на чирака

Духовност, митология, езотерика  / 

Идеята на настоящата книга, първата от библиотечна поредица Аrs Quatuor Coronatorum, е да предостави достатъчно ясна и точна информация за историята, законодателството, символите, ...

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

BKBKD00579

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 27.09

Въведение във франкмасонството. Книга на чирака

Ключови характеристики

  • Корица:Мека
  • Брой страници:168
  • Баркод:9789547870666
  • ISBN:9789547870666
  • Жанрове:Религия, Езотерика
  • Тегло:1 kg

Идеята на настоящата книга, първата от библиотечна поредица Аrs Quatuor Coronatorum, е да предостави достатъчно ясна и точна информация за историята, законодателството, символите, традициите и ландмарките на франкмасонството. Тя е посветена на първата от трите основни степени на Синьото масонство. Съставена е от кратката, но впечатляваща Книга на Чирака на видния американски изследовател на масонството Карл Клауди и първа глава Чирак от Морал & Догма на Стария и Приет Шотландски Ритуал на Свободното Зидарство, фундаменталното философско изследване на Албърт Пайк. Допълнена е с множество ценни илюстрации, умело поясняващи разглежданите теми.

Днес първоначалното послание на древното Братство на Свободните зидари е толкова силно, колкото е било винаги. И днес франкмасонството привлича хората така, както и в миналото. Тази книга отговаря на множеството въпроси, които вълнуват всеки, който се интересува от масонството, представяйки същността на масонската философия и учение по начин, колкото достъпен и заинтригуващ, толкова информативен и достоверен.

Поредицата Аrs Quatuor Coronatorum е предназначена да представи на българския читател, както преводи на произведенията на най-известните в света автори на масонска литература, така и съставителски проекти.

Ревюта на наши потребители за Въведение във франкмасонството. Книга на чирака

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран