Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
stalin-avtobiografija

Сталин - Автобиография

История, културология и публицистика  / 

Оценките, които се появяват в западната преса, бързо превръщат книгата на американеца от руски произход Ричард Лури в бестселър. Странен и необичаен е подходът, който авторът избира. В неговото произведение Сталин сам пише биографията си в полемика с Троцки, който в същото време реди, напълно реално, биографията на Сталин. Фрагмент по фрагмент, разузнаването предоставя съчинението на Троцки на диктатора, който подготвя покушението на смъртния си враг.

Към пълното описание и видео

12.00 BGN Цена:
12.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: GMoney1982 , Петя Иванова и 1 друг

Номер на продукт:

BKBKI00774

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 23.03

Ценова защита

Сталин - Автобиография

Ключови характеристики

  • Име:Сталин - Автобиография
 

"Вледеняващо душата пътешествие в мислите на безумец"

"Завладяващ детективски роман"

"Исторически точно, зло и страшно..."

"Трагически и увлекателен роман, чийто герой ви преследва неотстъпно като призрак"


Оценките, които се появяват в западната преса, бързо превръщат книгата на американеца от руски произход Ричард Лури в бестселър. Странен и необичаен е подходът, който авторът избира.

В неговото произведение Сталин сам пише биографията си в полемика с Троцки, който в същото време реди, напълно реално, биографията на Сталин. Фрагмент по фрагмент, разузнаването предоставя съчинението на Троцки на диктатора, който подготвя покушението на смъртния си враг.

Накрая трите "сюжетни" линии се събират в едно - Троцки е убит, биографията на Сталин, която той пише, остава недовършена, а Сталин приключва с това събитие своята автобиография. Сталин и отношението му към Ленин и ленинизма, Сталин и царската тайна полиция, Сталин и западната интелигенция, Сталин и процесите в СССР през 30-те години на XX век...

Лури изкусно преплита исторически факти и дълбоки размисли за мотивите и зловещите тайни на съветския вожд, за да изгради ярък психологически портрет на една от най-ужасяващите личности от близкото минало на човечеството.

Ревюта на наши потребители за Сталин - Автобиография

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран