Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
liceto-na-sm-rtta
Виж откъс

Лицето на смъртта

Сиела  / 

След "Човекът сянка" Коуди Макфейдън продължава историята на специален агент Смоуки Барет в "Лицето на смъртта" - още един кървав трилър за най-черното в човешките души.

Към пълното описание и видео

17.90 BGN Цена:
17.90лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Мариана , Nina и 6 други

Номер на продукт:

BKBK0001055N

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 22.05

Ценова защита

Лицето на смъртта

Ключови характеристики

  • Корица:Мека
  • Брой страници:512
  • Общи:Преводна литература
  • Препоръчано:Книголандия
  • Година:2018
  • Преводач:Коста Сивов
  • Вид:Роман
  • Баркод:9789542825074
  • ISBN:9789542825074
  • Жанрове:Криминални, Трилъри

Нова книга от автора на трилъра "Човекът сянка" Коуди Макфейдън.

След "Човекът сянка" Коуди Макфейдън продължава историята на специален агент Смоуки Барет в "Лицето на смъртта" - още един кървав трилър за най-черното в човешките души.

 

Специален агент Смоуки Барет остана белязана завинаги от едно чудовище в човешки образ. Тя бе най-добрият ловец на серийни убийци, но в един кошмарен ден се оказа плячка. В този ден тя загуби семейството си и пое право към ада. Смоуки обаче оцеля и намери смисъл да продължи напред.

Сега тя е изправена пред мистерия. В притихнала къща, потънала в кръв, младо момиче на име Сара е допряло пистолет до главата си и иска да разговаря само със Смоуки. Години наред мистериозен ангел на злото е убивал всеки, когото Сара е обичала. За първи път той се е появил в нощта на шестия ѝ рожден ден и оттогава ужасът не е спирал и за миг.

Смоуки Барет и нейният екип имат броени дни да решат случая. Всеки един от тях обаче се бори с личните си проблеми, които пречат на разследването. Не само те са на прицела на убиеца, а и най-близките им.

 

Аз бях ангел на отмъщението, изпратен от Създателя, за да унищожа мъжете, които се крият зад символи; демоните, които сеят лудост в света, облечени в своите изгладени костюми, и огласяват колко са добри, докато в същото време изяждат душите на невинните. Бях изпратен от Бог да посичам, да лея кръв и да давя в нея жертви и тирани, невинни и виновни.

Ревю от Книголандия

Книголандия

Работя за лосанджелиския клон на ФБР и преследвам най-лошите от най-лошите. Убийци на деца, серийни убийци, мъже (а понякога и жени) без съвест, граници и угризения. Правя това вече повече от десетилетие и ако не съм виждала смъртта във всичките ѝ премени, то поне съм я виждала в повечето, които носи. Тя е безкрайна и разяждаща. Може да се стовари върху всяка душа.

Миналото лято бях доста нервен около излизането на Човекът сянка, първата част с главен герой специален агент Смоуки Барет. Нямах идея дали този кървав трилър ще се хареса на българските читатели, но в крайна сметка всичко беше наред.

В текста на задната корица, както и в ревюто ми за книгата тук бях пределно прям какво има в нея, дори с цената на известен преразказ, защото наистина исках всеки да е наясно с какво се захваща - диаболичното въображение на Коуди Макфейдън не е за всеки. Е, и сега мога да съм прям - "Лицето на смъртта" е по-лоша, по-гадна, по-ръбата и по-мрачна книга от първата.

"Човекът сянка" започна със Смоуки Барет на дъното на пъкъла - обезобразена, с погубено семейство и мисли за самоубийство. Преследването на наследника на Джак Изкормвача ѝ даде цел и смисъл, които отдалечиха дулото от главата ѝ, а в края се наложи да поеме отговорност и за чужд живот. Сега нещата са по-добре - но и не съвсем, защото Бони продължава да не говори след кошмара да бъде завързана дни наред за трупа на майка си.

А скоро става още по-страшно, когато излязлата в отпуск Смоуки получава неочаквано обаждане. В една оплискана в кръв къща, пълна с мъртви тела, младо момиче - Сара, е допряло пистолет до челото си и заплашва да го използва, ако не говори с Барет.

Виж още

Ревюта на наши потребители за Лицето на смъртта

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран