Почти мъртъв

|

SKU: BKBKC000178

Изчерпан

"Криминале, което се чете на един дъх!".
Таймс
Виж повече за продукта

Пълно описание на продукта

 

Животът на тридесет и няколкогодишния бизнесмен от Тел Авив - Ейтан "Крок" Енох, се преобръща нагоре с краката, когато той оцелява на косъм при бомбен атентат в маршрутката, с която пътува за работа. След като оцелява и при второ нападение, а после и при трето, той, макар и неохотно, се превръща в медийна звезда в родината си. Естествено, палестинските терористи, организирали атаките, не остават никак доволни. Този срамен символ на провала им – този "Крок Атаката" – трябва да бъде елиминиран.

Междувременно, Фахми Сабих лежи в кома и води спорове със съвестта си. Младият палестински атентатор-самоубиец е научил всичко за бомбите, мишените и отмъщението от брат си. Защо тогава Енох оцелява? С развитието на историята на Фахми става ясно, че съдбата е решила пътищата им да се пресекат отново – тъй като предстои още един бомбен атентат – и тогава късметът на единия ще се промени драстично. Но кой от двамата е прав и изобщо прав ли е някой?

Провокативна, изпълнена с хумор и ирония, динамична, криминална трагикомедия повдига неудобни въпроси за повсеместната лудост, която цари днес в Близкия изток.

"Гаврон е един от най-оригиналните и въздействащи израелски автори. Изчистеният му и искрен стил излиза извън границите на клишетата и без заобикалки представя хаотичната и противоречива същност на израелската идентичност".
Етгар Керет

Всички характеристики

Категории Книжарница
Книги
Криминални и трилъри
Автор Асаф Гаврон
Издателство Enthusiast
Издание Мека корица
Брой страници 368
Жанрове Трилъри
Тегло 0.445 kg
Баркод 9786191640843
ISBN 9786191640843
Размер на опаковката 21 x 3 x 14 cm
 

Ревюта

Добави ревю
Бъди първият написал ревю Този продукт няма ревюта
Имаш мнение за този продукт? Добави ревю
Изпрати ни запитване:
Лизингов калкулатор
Задължителни условия за кандидатстване за кредит:
  • Навършени 18 години
  • Трудов договор c пo-виcoĸ oт минимaлния дoxoд
  • Минимална сума за кандидатстване към ПБ Лични Финанси е 50.00лв с ДДС
  • Минимална сума за кандидатстване към UniCredit е 150.00лв с ДДС
  • Минимална сума за кандидатстване към банка ДСК е 150.00лв с ДДС
  • Виж тук подробна информация за стоков кредит
Легенда:

ГЛП - Годишен лихвен процент или още ефективен лихвен процент е цената, която кредитополучателят заплаща за използването на определена парична сума (капитал) за период от 1 година.

ГПР - Годишен процент на разходите е показател, изразяващ реалната цена на кредита, включваща всички дължими лихви, такси и комисионни от кредитодателя, представен като процент от сумата на кредита за период от 1 година.