Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
-25%
kolektsiya-apetit-za-seks-chervenata-tsaritsa

Колекция „Апетит за секс“ и „Червената царица“

Сиела  / 

Две книги, които ще ви разкрият интересни и любопитни въпроси относно човешката сексуалност. Колекцията включва: Апетит за секс и Червената царица.

Към пълното описание и видео

19.5 BGN Цена:

26.-лв.

19.50лв.

Купи
Добави в любими Любим продукт на: Живко Кабаиванов

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 26.06

Колекция „Апетит за секс“ и „Червената царица“

Ключови характеристики

Възможно е някое от заглавията в колекцията да не е налично на склад, което може да удължи срока за доставка на поръчката.


Две книги, които ще ви разкрият интересни и любопитни въпроси относно човешката сексуалност. Табута, стереотипи и научни истини, обединени от темата за секса. 


Колекцията включва книгите: 


Апетит за секс 

Днес повече от всякога се нуждаем от ново разбиране за самите себе си и природата на човешката сексуалност. В страниците на тази книга те разбиват устоите на стандартните теории за моногамията и брака, и излагат причините за сексуалната незадоволеност, отегчението и последвалите неизбежни изневери. Призовават читателите да преоткрият у себе си дълбоко потисканата истина: ние, хората, сме преди всичко разгонени наследници на хиперсексуалните си предци.

Още в първите редове Кристофър Райън и Касилда Джета се осмеляват да заявят: „Не сме произлезли от маймуните. Ние сме маймуни”.


Червената царица 

Като използва Червената царица по Луис Карол – неговата шахматна фигура, която тича, колкото е възможно по-бързо, за да остане на едно и също място – като метафора за еволюцията, Мат Ридли показва, че сексът е резултат от еволюционната борба. Това е само една от елегантно и духовито поднесените хипотези от Мат Ридли.

Ето и друга – очевидна е причината защо мъжете са полигамни: жените, които трябва да отдават по-голяма част от времето и енергията си да създават и отглеждат потомство, избягват допълнително сексуално партньорство. Макар че са по-малко склонни към многобройни връзки, те са готови да изневерят, ако се окаже, че партньорът им е с ограничени възможности. Дори интелектът с такива негови измерения като виртуозност, индивидуалност и изобретателност е белязан от секса. Интерес представляват и разсъжденията за човешката хомосексуалност въпреки риска някои читатели, които не вярват в еволюцията, да се почувстват оскърбени.

Ревюта на наши потребители за Колекция „Апетит за секс“ и „Червената царица“

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран