Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Твоето компетентно дете

Твоето компетентно дете

Наука  / 

В тази ценна книга Йеспер Юл твърди, че днешното семейство се намира на важен кръстопът. Разрушителните ценности, които управляват традиционното йерархично семейство – послушание, ...

Към пълното описание и видео

14 BGN Цена:
14.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Николета Христова , Мария и 2 други

Номер на продукт:

BKBKS00474

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 26.09

Твоето компетентно дете

Ключови характеристики

В тази ценна книга Йеспер Юл твърди, че днешното семейство се намира на важен кръстопът. Разрушителните ценности, които управляват традиционното йерархично семейство – послушание, физическо и емоционално насилие, налагане на правила, – започват да губят позиции.

И вместо тях имаме възможността да възприемем нови ценности, които изхождат от идеята, че семейството следва да се гради не на авторитарна власт или демократично потисничество, а на достойнство и взаимност между родител и дете. Децата умеят компетентно да изразяват чувствата си от самото си раждане и са готови да съдействат. Родителите са тези, които трябва да се вслушват и да се учат от децата си. А когато общуването с децата ни кара да се чувстваме недооценени, причината почти винаги е в нас. Достигнали сме до конфликт, защото не сме съумели да дадем израз на нежността и любовта си чрез изпълнено с нежност и любов поведение, нито да превърнем добрите си намерения в плодотворно взаимодействие.

Йеспер Юл е признат международен авторитет по въпросите на семейството. Като използва примери от практиката си в различни държави, неговата книга насърчава родителите да възприемат годините, посветени на отглеждането на децата, като вълнуващ период на развитие и израстване за цялото семейство.

Ревюта на наши потребители за Твоето компетентно дете

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран