Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Страх или любов? Вие избирате!

Страх или любов? Вие избирате!

Професионална и справочна литература  / 

Вашият вътрешен компас разкрива дали следвате страха или любовта. Когато живеете съзнателно, вие следвате любовта и действате по начин, който укрепва близостта и истината.
Нашето ...

Към пълното описание и видео

5.00 BGN Цена:
5.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Цветелина

Номер на продукт:

BKBKE01236

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.06

Ценова защита

ПРОМО

Този артикул е част от програмата ни за Плюс продукти. Програмата позволява на Ozone.bg да предлага стотици продукти с ниска цена, които биха били твърде скъпи, за да се изпратят самостоятелно. За да поръчате такъв артикул трябва да го комбинирате с нормален продукт или стойността на поръчката ви да е над 15 лв. с ДДС.

Страх или любов? Вие избирате!

Ключови характеристики

Вашият вътрешен компас разкрива дали следвате страха или любовта. Когато живеете съзнателно, вие следвате любовта и действате по начин, който укрепва близостта и истината.
Нашето общество става все по-прозрачно. Когато и вие, и аз знаем кое е истинското, трудно ще се скрием зад неистини. Всяка изречена истина укрепва близостта още мъничко. А наред с това получаваме съзидателност, продуктивност и радост.
Въпросът не е дали ще изберем пътеката на близостта и истината, въпросът е – кога?

Обожавам тази книга! Тя е ясна и разбираема, изпълнена с уместни и мъдри цитати, солидна и изчерпателна. Вдъхнови ме за една трудна среща, която ми предстои в понеделник. Правдива е.
Ан Дженервик,
старши съветник по международното сътрудничество за устойчиво и справедливо глобално развитие


Много лидери говорят за това, че страхът на служителите може да парализира организацията. Противоположното на страха може да бъде описано като откритост, ангажираност и участие. Джаки Бергман е слял тези думи в концепцията за Любовта – силата, която ни води към съзидателност и траен успех. Става въпрос за стратегиите, които избираме, за да се справяме с живота. Ние винаги имаме избор – страх или любов! Да бъдем жертва или да поемем отговорността!
Лена Гьотлин,
програмен директор в Стокхолмския икономически колеж


Тази книга е прекрасно обобщение на простите, но същевременно важни психологически отношения и на древните философски традиции, които си пробиват път към Запада. Надявам се много хора да я прочетат. Посланието є е жизненоважно за нашето бъдеще!
Рабиа Лундберг,
редактор на книги за лидерството и личностното развитие

Ревюта на наши потребители за Страх или любов? Вие избирате!

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран