Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Кафе Love

Кафе Love

Романтични  / 

Безработната млада специалистка Франческа Грийнфийлд винаги е знаела, че тя е "умната" сестра. Аманда е нежната и прекрасна сестра, която винаги е окупирала по-голямата част от вниманието... и всички любовни срещи.

Към пълното описание и видео

12.90 BGN Цена:
12.90лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Rayna

Номер на продукт:

BKBKR00072

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 19.06

Ценова защита

Кафе Love

Ключови характеристики

Една история, която поставя вечния въпрос:
* Красивата или умната?
* Коя от двете знае верния път към любовта?

"Веселяшка, потайна и съвременна. И достатъчно порочна, за да бъде наистина забавна!"
Марсеп Клементс, автор на "Импровизирана жена"

От сегашната си гледна точка, петнадесет години след като напуснах гимназията, знам, че това да си умен (умна) беше по-ценно от това да си красив/а.

Безработната млада специалистка Франческа Грийнфийлд винаги е знаела, че тя е "умната" сестра. Аманда е нежната и прекрасна сестра, която винаги е окупирала по-голямата част от вниманието... и всички любовни срещи. Сега двете заедно полагат отчаяни усилия да спасят кафенето, което е семейния бизнес, преди всичко да отиде по дяволите. В хаоса на налудничави промоционални схеми и хищните като пирани конкуренти, сестрите Грийнфийл ще трябва да оставят настрани тежката борба на сестринското съперничество, и то бързо, в името на семейното щастие. Тогава любовта - или поне страстта допълнително усложнява нещата. Запаленият планински катерач, секси модел на Джей Крю се появява в играта. Изведнъж идва момента да се провери коя от сестрите—красивата или умната наистина знае най-добрия път към вечното щастие.

"Ако подцените който и да е от героите в "Кафе Love", правите го на свой собствен риск! Когато достигнете кулминацията, със сигурност няма да подцените Франкел".
Андрю Постмън, автор на "Сега знам всичко"

"Очарователна и страшно забавна! Книга, която всеки, който има сестра трябва да прочете!"
Кендис Бушнел, автор на "Секса и града"

Ревюта на наши потребители за Кафе Love

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран