Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
90-дневна диета - първа част

90-дневна диета - първа част

Здраве, семейство, благополучие  / 

Чували ли сте за диета, за която не е нужно да се отказвате от храната? Това е 90-дневната диета. Това не е толкова диета, колкото режим на хранене, с който се отслабва, без да се лишаваме от никаква храна.

Към пълното описание и видео

14.00 BGN Цена:
14.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Марта Панкова , Велина Николова и 7 други

Номер на продукт:

BKBKZ00979

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 20.06

Ценова защита

90-дневна диета - първа част

Ключови характеристики

„От утре започвам” - изразът е до болка познат на хиляди, преяли и натрупали килограми по повод или без повод. Трескаво започва търсене на диети и допитване до приятели, успели да свалят някой и друг килограм. Обикновено вталяването свързваме с гладуването.

Чували ли сте за диета, за която не е нужно да се отказвате от храната? Това е 90-дневната диета. 

Тя е изключително популярна и използвана от стотици хиляди европейски дебеланковци и дебеланки, които след трите месеца не само са отслабнали, но и задържат постигнатото намалено тегло. Това не е толкова диета, колкото режим на хранене, с който се отслабва, без да се лишаваме от никаква храна. Може да си позволим да ядем всичко: плодове, зеленчуци, месо, ориз, хляб, дори сладкиши и торти.

Основният принцип на 90-дневната диета е хранене по точно определени дни, като от значение е разпределението на продуктите по групи, поемането на достатъчно количество течности, както и редовната физическа активност. Не бива да се забравя, че еднакво важно е както какво хапваме, така и какво количество изяждаме.

Книгата е изключително практична и улеснява прилагането на хранителния режим. За всеки от 90-те дни е посочено какво трябва да ядете на трите основни хранения и двете междинни. Предложени са ястия, продуктите и начинът на приготвяне. Ястията са прости, не изискват много време за готвене и са от продукти, които се намират във всеки магазин. Нещо повече при изготвянето на диетата и книгата е предвидено, че готвите не само за себе си, а и за семейството си. Принципът на хранене е подходящ за всички членове на семейството. За тях просто слагате на гозбата различни добавки и ястието е готово. Но внимавайте – „добавките” са само за тях!

Ако по време на диетата сте нарушили някое правило, не бива да ви обзема чувство на вина - продължете оттам, откъдето сте я прекъснали – пригответе и хапвайте ястията, които са предвидени за следващия ден. В рубриката „Не ви е по вкуса?“ са предложени други варианти, ако посоченото основно ястие не ви допада. Диетата можете да повторите чак 90 дни след приключването ѝ

Българското издание на кулинарния дневник е допълнено, обогатено с обяснения, съвети и идеи, които със сигурност ще са ви от полза по време на диетата. Предстои да излезе и Кулинарен дневник - втора част, в която е представена цялостната програма за задържане на постигнатото намалено тегло.

Ревюта на наши потребители за 90-дневна диета - първа част

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран