Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Неподвластни на възрастта и времето

Неподвластни на възрастта и времето

Здраве, семейство, благополучие  / 

За всички, които искат един по-дълъг и пълноценен живот, тази книга е незаменимо ръководство. Тя ни предлага ценна информация и начини, с помощта на които да превъзмогнем както стр...

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

BKBKZ00567

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 24.02

Ценова защита

Неподвластни на възрастта и времето

Ключови характеристики

  • Корица:Мека
  • Баркод:9789545841439
  • Каталожен номер:Bard
  • Тегло:1 kg

За всички, които искат един по-дълъг и пълноценен живот, тази книга е незаменимо ръководство. Тя ни предлага ценна информация и начини, с помощта на които да превъзмогнем както страха, така и факта на стареенето. Като използва понятийния апарат и прозренията на квантовата физика и медицината, д-р Чопра визира главно системата интелект-тяло и предлага стратегии за стареене и преодоляване на вредните навици, наслагвани от хилядолетия. Изложените в книгата хипотези съдържат толкова силен потенциал, че читателят не остава същият след прочитането им. Ако не друго, то поне се чувства по-млад.

ПЪPBА ЧАСT
Стpaнa, къдетo никoй не ocтapявa - Кaк дa интеpпpетиpaме тялoтo cи пo нoв нaчин
BTОPА ЧАСT
Стapеене и cъзнaние - Кaк дa изпoлзвaме cилaтa нa cъзнaниетo
TPЕTА ЧАСT
Кaк дa пoбедим ентpoпиятa - Mъдpocттa нa неcигуpнocттa
ЧЕTBЪPTА ЧАСT
Haукa зa дългoлетиетo - Живoтвopен дъx
ПЕTА ЧАСT
Кaк дa paзpушим мaгиятa нa тленнocттa - Пo пътя нa безвpемиетo

Дийпак Чопра

Роден през 1947 г. в Ню Делхи, Индия. Завършва медицина в Индийския държавен институт по медицински науки, специализира ендокринология. Бил е преподавател в медицинските факултети на университета „Тъфтс” и Бостънския универститет и главен лекар на Мемориалната болница в Нова Англия. Той е един от най-популярните автори и мислител в областта на мистиката и алтернативна медицина и е сред най-активните популяризатори на аюрведата на Махариши в САЩ. Неговите виждания за лечебната сила на разума и връзката между съзнание и квантова механика правят книгите му изключително популярни.

Директор е на Институт за алтернативна медицина, занимаващ се с проблемите на дисциплината и човешкия потенциал към центъра „Шарп” в Сан Диего. През 1992 г. става член на Управителния съвет на Националния здравен институт по алтернативна медицина. Въпреки критиките, които получава за смесването на духовност, мистика и наука, той е едно от лицата на холистичната медицина.

Ревюта на наши потребители за Неподвластни на възрастта и времето

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран