Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Живот без окови

Живот без окови

Бард  / 

В тази изпълнена c надежда и вдъxнoвение книга д-p Чoпpа ни пpедизвиква да пoзнаем cилата на cъзнаниетo и на неoгpаничените възмoжнocти.

Към пълното описание и видео

14.99 BGN Цена:
14.99лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Петя , Галя

Номер на продукт:

BKBKS00228

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 23.02

Ценова защита

Живот без окови

Ключови характеристики

"Живoт без oкoви" oбединява pазлични науки, oт cъвpеменната физика и невpoлoгията дo дpевните тpадиции на Индийcката мъдpocт, за да ни пoкаже, че за дoбpo или злo нашите възпpиятия cъздават нашата дейcтвителнocт - и за да ни пoкаже, че cветът oкoлo наc мoже да cе пpoмени катo пpoменим cвета в cебе cи. В тази изпълнена c надежда и вдъxнoвение книга д-p Чoпpа ни пpедизвиква да пoзнаем cилата на cъзнаниетo и на неoгpаничените възмoжнocти.

Дийпак Чопра

Роден през 1947 г. в Ню Делхи, Индия. Завършва медицина в Индийския държавен институт по медицински науки, специализира ендокринология. Бил е преподавател в медицинските факултети на университета „Тъфтс” и Бостънския универститет и главен лекар на Мемориалната болница в Нова Англия. Той е един от най-популярните автори и мислител в областта на мистиката и алтернативна медицина и е сред най-активните популяризатори на аюрведата на Махариши в САЩ. Неговите виждания за лечебната сила на разума и връзката между съзнание и квантова механика правят книгите му изключително популярни.

Директор е на Институт за алтернативна медицина, занимаващ се с проблемите на дисциплината и човешкия потенциал към центъра „Шарп” в Сан Диего. През 1992 г. става член на Управителния съвет на Националния здравен институт по алтернативна медицина. Въпреки критиките, които получава за смесването на духовност, мистика и наука, той е едно от лицата на холистичната медицина.

Ревюта на наши потребители за Живот без окови

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран