Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
-50%
Книжно-филмова колекция „Warcraft“

Книжно-филмова колекция „Warcraft“

Сиела  / 

Този пакет съдържа книгите „Warcraft: Дуротан“ и „Warcraft. Официалната история на филма“, както и филма „Warcraft: Началото“ на DVD.

Към пълното описание и видео

21.99 BGN Цена:

43.95лв.

21.99лв.

Купи
Добави в любими Любим продукт на: Йордан Цанов , Петър Цеперски и 17 други

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 23.04

Ценова защита

Книжно-филмова колекция „Warcraft“

Ключови характеристики

Възможно е някое от заглавията в колекцията да не е налично на склад, което може да удължи срока за доставка на поръчката.

 

Този пакет съдържа книгите "Warcraft: Дуротан" и "Warcraft. Официалната история на филма", както и филма "Warcraft: Началото" на DVD.

 

Warcraft: Началото (DVD)


Базиран на глобалния феномен на Blizzard Entertainment филмът разказва за епичният сблъсък на два свята. Мирната територия Azeroth се намира на ръба на война, след като страховити орди от орки напускат загиващия си дом и искат да колонизират нови земи.

Отваря се портал, който свързва двата свята, а изходът от този сблъсък не изглежда благоприятен, тъй като едната армия е заплашена от унищожение, докато другата е на прага на изтребление. Двама герои, биещи се на противникови страни, влизат в сблъсък, който ще реши съдбите на всички!

Така започва зрелищната сага за власт и саможертва, в която войната има много лица и всеки се бие в името на нещо.

Warcraft: Дуротан

От режисьора Дънкан Джоунс. По сценария на Крис Метцен. Издателство Сиела представя официалната предистория на филма
Warcraft: Началото.

Светът на орките Дренор умира. Гордият клан Фростулф се бори за оцеляване, но зимите стават все по-студени, а дивечът намалява. Единствената надежда за спасение идва в лицето на мистериозния странник Гул`дан, който разказва истории за един нов свят.

Пълен с живот и нови ловни полета. Свят, готов за завоевание. Дуротан, вождът на Фростулф, трябва да вземе трудно решение: да изостави земите на орките, да забрави традициите и да поведе клана към непознатото, или да го обрече на сигурна смърт.

Warcraft. Официалната история на филма


Мирното кралство Азерот е изправено пред война, когато се сблъсква с ужасяваща раса нашественици - бягащите от умиращия си свят орки воини, търсещи нов дом.

Когато между двата свята се отваря портал, едната армия е изправена пред разгром, а другата - пред изчезване. Предстои сблъсък на най-великите герои на враждуващите страни, който ще определи съдбата на семействата, народите и домовете им.

Така започва една удивителна история за битки и саможертви, в която войната има много лица и всеки има за какво да умре.

♦  ♦  ♦


Кристи Голдън е автор на над трийсет и пет романи с тираж над 1 млн. Писала е истории от сагите Star Wars и StarCraft. Автор е и на бестселъра Arthas: Rise of the Lich King.

Ревюта на наши потребители за Книжно-филмова колекция „Warcraft“

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран