Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай

Обратно към всички
Невербалната комуникация: медии и медиатори

Невербалната комуникация: медии и медиатори

Сиела  / 

Книгата е разширено издание на "Ефективната невербална комуникация", чийто тираж беше изчерпан за кратки срокове. Текстът е разделен на части според сферите на общуване – политическото говорене, телевизията, неофициалното общуване (вицовете), театъра, при сблъсъка на представители на различни култури, в лекарския кабинет, в семейството.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

BKBKE00266

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 24.02

Ценова защита

Невербалната комуникация: медии и медиатори

Ключови характеристики

Книгата е разширено издание на "Ефективната невербална комуникация", чийто тираж беше изчерпан за кратки срокове. Текстът е разделен на части според сферите на общуване – политическото говорене, телевизията, неофициалното общуване (вицовете), театъра, при сблъсъка на представители на различни култури, в лекарския кабинет, в семейството. Читателят може да се възползва от "златните правила" на общуването, от правилата за управление на впечатлението (за политиците), от стратегиите за любезност.

Текстът е за онези, които са преситени от четива със съмнителна житейска и социална полза. Книгата може да бъде използвана от специалисти по реторика, журналистика, филология, медицина, актьорско майсторство, политология, социология, психология и др.

Ревюта на наши потребители за Невербалната комуникация: медии и медиатори

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран