Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Общуването: Как да влияем на другите

Общуването: Как да влияем на другите

Сиела  / 

В своя житейски път човек или оказа, или попада под влиянието на някакво Въздействие от страна на околните. Това въздействие е неотменна част от живота.

Към пълното описание и видео

16.00 BGN Цена:
16.-лв.
Заяви За да запазите този продукт, трябва да влезете в своя профил или да се регистрирате.
Добави в любими Любим продукт на: v89

Номер на продукт:

BKBKS00302

Наличност:

Изчерпано количество

Ценова защита

Общуването: Как да влияем на другите

Ключови характеристики

  • Корица:Мека
  • Брой страници:272
  • Общи:От български автор
  • Баркод:9789542805496
  • ISBN:9789542805496
  • Каталожен номер:2683
  • Жанрове:Лидерство, Комуникация

В своя житейски път човек или оказа, или попада под влиянието на някакво Въздействие от страна на околните. Това въздействие е неотменна част от живота. То може да улеснява или затруднява развитието на отношенията с другите. В поредната си книга авторът Йордан Начев доразвива своите постановки за изучаване и преценка на човешкото поведение в процеса на общуване. Въз основа на своя богат житейски и професионален опит той предлага различни подходи за постигането на тази цел. Умелото прилагане на предложените от автора средства и методи за изучаване личностните характеристики на човека дава възможност за оптимално развитие на отношенията с околните, като по този начин се създава атмосфера на взаимно доверие и сътрудничество. Книгата е полезно практическо ръководство също за реализация на оптимално лично поведение. Текстът изобилства с примери и тестове. Читателят получава информация как може да влияе върху житейските обстоятелства с цел тяхното използване в личностен и междуличностен план.

В този смисъл знанията и уменията за компетентно общуване са еднакво полезни за всеки човек - от студентската банка до ръководната длъжност в държавния или частния сектор.

Ревюта на наши потребители за Общуването: Как да влияем на другите

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран