Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Анормална психология - Сборник случаи
Виж откъс 2

Анормална психология - Сборник случаи

Изток-Запад  / 

Лишен от тежък медицински жаргон, този сборник от случаи по анормалната психология използва ясен, достъпен език и обяснения. С разгръщането на всеки случай читателите са въвеждани ...

Към пълното описание и видео

25.00 BGN Цена:
25.-лв.
Купи
Добави в любими Любим продукт на: Теодора , Veatryx и 4 други

Номер на продукт:

BKBKE01444

Наличност:

На склад при доставчик Може да е при вас на: 20.06

Ценова защита

Анормална психология - Сборник случаи

Ключови характеристики

  • Корица:Мека
  • Брой страници:344
  • Година:2011
  • Баркод:9789543217946
  • ISBN:9789543217946
  • Каталожен номер:1015264
  • Жанрове:Психология

Лишен от тежък медицински жаргон, този сборник от случаи по анормалната психология използва ясен, достъпен език и обяснения. С разгръщането на всеки случай читателите са въвеждани все по-дълбоко в материята, за да открият оценките, диагнозата, плана за лечението и възможните медикаменти. Книгата представя истински случаи, базирани на различни психопатологии. Всички те включват пациенти с широк спектър от културен, етнически, расов, религиозен и социален произход. Всички те са от изведени от личния опит на автора като практикуващ социален работник и психолог.

Книгата съдържа по два случая на глава, като всеки случай е с различна диагноза. Към тях има възможните лекарствени средства, които да се обмислят за всеки отделен случай. Фокусира се върху психотропните (и други, ако е уместно) медикаменти, които биха могли да се използват или за лечение на пациента, или като допълнение към други терапевтични модалности. Съществува и част с прогноза, в която се разглежда действителната прогноза за случая (от добра до неблагоприятна) с медицински прогностични термини и обяснение на причините, поради които е поставена.

Сборникът е подходящ за всички, интересуващи се от анормална психология, включително здравни и социални работници, педагози, психолози и студенти по психология.

Ревюта на наши потребители за Анормална психология - Сборник случаи

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран