Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

Категории
0 0.-лв. Поръчай
Обратно към всички
Убиец назаем
Виж откъс 2

Убиец назаем

Изток-Запад  / 

Глутница убийци в полицейски кожи, под водачеството на мистериозна дама, наричана само Вълчицата, задействат сложна конспирация, която ще разтърси държавата.

Към пълното описание и видео

Номер на продукт:

BKBKN000356

Наличност:

На склад Може да е при вас на: 26.02

Ценова защита

Убиец назаем

Ключови характеристики

 • Корица:Мека
 • Брой страници:324
 • Общи:От български автор
 • Препоръчано:Книголандия
 • Година:2013
 • Вид:Роман
 • Баркод:9786191521777
 • ISBN:9786191521777
 • Жанрове:Криминални, Съвременни, Трилъри
 • Размер на продукта:16/60/90
 • Тегло:410 g
 • Име:Убиец назаем
 

Депутатът влезе в колата, без да обърне внимание на калните следи по тапицерията. Потегли бавно, без посока. Все още не можеше да премисли случилото се с него през последното денонощие: стрелбата по Лили, момичето, което той взе на стоп, а някой уби и после го засне с трупа ѝ; сака, натъпкан с пари в багажника.

След кървавата жътва в „Грешният квартал“ Лора Лазар вдига мизата в „Убиец назаем“ на прицел са вече богати, считащи себе си за недосе­гае­ми политици. Глутница убийци в полицейски кожи, под водачеството на мистериозна дама, наричана само Вълчицата, задействат сложна конспирация, която ще разтърси държавата.

Полицейският инспектор Мишената отново е на линия, прям и груб по своя си чаровен начин, но този път няма по какво да се води – всичко е оплетено в неяснота и лъжливи следи. Началниците му настояват да обгрижва местния депутат, по чиято красива и млада съпруга е стреляно в една буреносна нощ, но нещо около мастития политик не изглежда никак чисто.

Кой и по кого е стрелял става все по-неясно, а кукловодите, скрити в сенките, се готвят да ударят още по-нависоко, използвайки своя убиец назаем.

Ревю от Книголандия

Книголандия

Все си повтарям като мантра, че аз кримки не чета и все се оказва, че това не е баш така. Още първият ръкопис на Лора Лазар, който прочетох преди година – “Грешният квартал”, – ме грабна и беше удоволствие да препоръчам книгата за издаване, а сега следващият ме изненада още по-приятно с актуално политическо-асасинаторска тематика, но няма да ви издавам почти нищо, за да няма после камъни по моята глава.

Интригата е завъртяна около депутат, който нагазва в сериозна беля с младо момиче, което взема на стоп и по-късно става обект на изнудване със снимки на трупа й и самия той в кадър. Около него две жени правят картината още по-сложна – младата съпруга на депутата, заради която той е зарязал първото си семейство, и красивата Ива, момиче със загадъчно минало, което малко по малко се разкрива до плашещата истина – а тя е по-жестока, отколкото може да си представите (освен ако наистина не си падате по хоръри, де). Самоличностите на двете жени се смесват по плана на прикрити конспиратори, които имат ясна политическа цел и ще я достигнат на всяка цена.

Любимият ми инспектор Мишената е пак на линия, по-лют и ядосан отвсякога, защото не само трябва да обгрижва с нежни и бликащи от престорено уважение грижи депутата, така и да разследва кръпките както в неговите оправдания. Същевременно се оказва почти невъзможно да се срещне с драгоценната му съпруга, а пътем трябва да издири изчезналата Ива, която незнайно защо бяга ранена от болницата. Труповете си валят, интригата се завързва здраво, но Лора Лазар умее да удържа действието си в рамки – без да допуска да се разширява с излишни неща. Малко по малко нещата започват да се изясняват и разплитат, не без пускане на още кръв, а кулминацията вече чука гръмотевично на вратата.

Виж още

Ревюта на наши потребители за Убиец назаем

* За да напишеш ревю е необходимо да си регистриран