Имаш въпроси? Виж контакти или посети помощ

0 0.-лв. Поръчай
 
hello-new-edition-flashkarti-po-anglijski-ezik-za-1-i-2-klas-nova-programa-2017-prosveta

HELLO! New edition: Флашкарти по английски език за 1. и 2. клас. Нова програма 2017 (Просвета)

Цена:
30.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Комплектът съдържа 161 флашкарти, от които 29 представят азбуката и 3 са буквосъчетания, а останалите 132 илюстрират лексика по следните теми: животни, предмети в класната стая, мебели, цветове, играчки, рожден ден (включително числата от 1 до 10), храна, дрехи, части на тялото и сезони.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
abv-igri-za-1-v-zrastova-grupa-knizhka-2-prolet-ljato-3-4-godini

АБВ игри за 1. възрастова група - книжка 2: Пролет - Лято (3-4 години)

Цена:
6.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Програмната система „АБВ игри” за първа възрастова група (деца на 3 - 4 години) е основно преработена така, че да отговаря на новите държавни образователни стандарти за предучилищното образование. Съдържанието е оптимизирано и вече е събрано в две книжки и албум.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
zadachi-po-matematika-uchebno-pomagala-za-1-klas-nova-programa-2017-mariana-bogdanova-bulvest

Задачи по математика: Учебно помагало за 1. клас. Нова програма 2017 - Мариана Богданова (Булвест)

Цена:
6.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Това учебно помагало е разработено с цел да се осигури възможност на първокласниците да затвърдят и усъвършенстват своите знания и умения, придобити в урочната работа по математика. Разработени са 128 теми - всяка на отделна страница.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
gern-a2-ubungen-zu-lexik-und-grammatik-pomagalo-po-nemski-nivo-a2-koala-pres

gern A2: Übungen zu Lexik und Grammatik / Помагало по немски - ниво А2 (Коала прес)

Цена:
12.60лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
120 разнообразни задачи по немски език за упражнение по лексика и граматика на ниво А2 от Общата европейска езикова рамка с обобщение на най-важното от ниво А1.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
rabotni-listove-po-istorija-i-civilizacii-za-8-klas-nova-programa-2017-ekaterina-mihajlova-prosveta

Работни листове по история и цивилизации за 8. клас. Нова програма 2017 - Екатерина Михайлова (Просвета)

Цена:
4.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Помагалото съдържа разнообразни задачи по темите от историята на Новото време, съобразени с актуалната учебна програма за 8. клас. Авторите предлагат 19 работни листа с различен обем и акценти и 2 теста за входяща и изходяща диагностика.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
sbornik-po-matematika-za-1-klas-nova-programa-2017-vladimira-angelova-prosveta

Сборник по математика за 1. клас. Нова програма 2017 - Владимира Ангелова (Просвета)

Цена:
7.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Сборникът е съобразен с учебника по математика от комплекта „Голямото приключение” на „Просвета плюс”. Той е предназначен за допълнителна работа в часовете, за домашна работа и за проверка на знанията и уменията на учениците.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
b-lgarski-ezik-i-literatura-za-2-klas-pomagalo-za-izbiraemite-uchebni-chasove-nova-programa-2017-penka-dimitrova-prosveta

Български език и литература за 2. клас. Помагало за избираемите учебни часове. Нова програма 2017 - Пенка Димитрова (Просвета)

Цена:
4.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Помагалото има универсален характер - може да се използва с успех от всеки учител, независимо кой учебен комплект използва. Съобразено е изцяло с актуалната учебна програма. Предназначено е да развива езиковите и литературните умения на второкласниците, както и уменията им да общуват.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
Сборник по математика за 6. клас. Нова програма от 2017 - Теодоси Витанов (Анубис)

Сборник по математика за 6. клас. Нова програма от 2017 - Теодоси Витанов (Анубис)

Цена:
7.50лв.

Наличност:

На склад Виж
Сборникът съдържа систематизиран набор от задачи за самостоятелна текуща работа по математика към всяка тема от учебника, а също и към началния и годишния преговор. Всички теми са разработени на две нива - задължителна и избираема подготовка.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
procheti-razberi-pres-zdaj-uchebno-pomagalo-po-b-lgarski-ezik-za-izbiraemite-uchebni-chasove-za-6-klas

Прочети, разбери, пресъздай. Учебно помагало по български език за избираемите учебни часове за 6. клас

Цена:
5.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Учeбното помагало "Пpочeти, pазбepи, пpecъздай" e чаcт от уcпeшна поpeдица и cъдъpжа вcички тeми от учeбното cъдъpжаниe за цeлогодишна pабота.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
procheti-razberi-pres-zdaj-uchebno-pomagalo-po-b-lgarski-ezik-za-izbiraemite-uchebni-chasove-za-5-klas-nova-programa-2017-d-dimitrova-anubis

Прочети, разбери, пресъздай. Учебно помагало по български език за избираемите учебни часове за 5. клас. Нова програма 2017 - Д. Димитрова (Анубис)

Цена:
5.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Учeбнoтo пoмaгaлo пpeдcтaвя дocтъпнo cлoжнaтa eзикoвa мaтepия и улecнявa caмoпoдгoтoвкaтa.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
sbornik-po-matematika-za-8-klas-nova-programa-2017-l-dilkina-anubis

Сборник по математика за 8. клас. Нова програма 2017 - Л. Дилкина (Анубис)

Цена:
6.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Сборникът съдържа богат набор от разнообразни задачи за подпомагане на учениците при подготовката им по математика. Приложени са отговори, упътвания и подробни решения на по-трудните задачи, които са илюстрирани с чертежи.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
igraja-i-ucha-koncentracija-za-p-rva-preduchilischna-grupa

Играя и уча. Концентрация за първа предучилищна група

Цена:
3.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
„Концентрация за първа предучилищна група“ предлага интересни и забавни упражнения и загадки за целенасочено стимулиране на възприятията и концентрацията при децата, които се подготвят за първия учебен ден. Докато търсят разлики в картинките, оцветяват, рисуват, проследяват и намират пътя в лабиринта, децата се учат да съсредоточават вниманието си, приемат и запомнят информация с всичките си сетива. А ако много се затруднят, могат да погледнат отговора на гърба на страницата. Книжката включва в играта и ученето и родителите и създава приятна и весела атмосфера у дома. 
ucheben-rechnik-po-ruski-ezik-nivo-a1-b2-kolibri

Учебен речник по руски език: Ниво А1 - B2 (Колибри)

Цена:
15.-лв.

Наличност:

На склад Виж
Тoзи учебен речник е за всички, които изучават руски език, независимо от нивото, на което се намират. Ако сега започвате, той ще ви помогне да усвоите основната лексика, обогатена с най-актуалната, тази, която ще чуете и прочетете в новините. Ако знаете добре руски, тук ще намерите тънкостите, които ще ви помогнат да стигнете до следващо, по-високо ниво.
sbornik-po-matematika-6-klas-2017-koala-pres

Сборник по математика за 6. клас. Нова програма от 2017 - Константин Бекриев (Коала прес)

Цена:
10.80лв.

Наличност:

На склад Виж
Съдържанието на сборника отговаря на новата учебна програма за 2017/2018 г. по математика, въведени от МОН в 6. клас. Сборникът е структуриран така, че темите да могат да се ползват паралелно на изучаването им в училище. Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
Помагало по български език и литература за 6. клас: 18 теста, анализи, преразказ (По новата учебна програма, 2017-18 година)

Помагало по български език и литература за 6. клас: 18 теста, анализи, преразказ (По новата учебна програма, 2017-18 година)

Цена:
7.99лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
По новата учебна програма, влязла в сила от учебната 2017-18 година. Целта на помагалото е цялостно да подготви учениците за усвояването на учебния материал. На разбираем език, кратко и ясно са поднесени необходимите знания за тълкуването на всички изучавани литературни произведения. Това ще помогне на учениците както да разсъждават върху произведенията, така и да решават правилно тестовите задачи. 
Помагало по български език и литература за 8. клас: 16 теста, интерпретации, есе (По новата учебна програма, 2017-18 година)

Помагало по български език и литература за 8. клас: 16 теста, интерпретации, есе (По новата учебна програма, 2017-18 година)

Цена:
7.99лв.

Наличност:

На склад Виж
По новата учебна програма, влязла в сила от учебната 2017-18 година. Помагалото включва тестове с по 25 въпроса по български език и литература, систематизирани според учебната програма в 8. клас и подготвени така, че да могат да се решават през цялата учебна година съобразно взетия материал.
diktovki-za-razvitie-na-pismenata-rech-v-1-klas-2017---bulvest

Диктовки за развитие на писмената реч в 1. клас. Нова програма 2017 - Росица Албанска (Булвест)

Цена:
2.50лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Целта на помагалото е да улесни работата на учители и родители в развитието на писмената реч на първокласниците. То съдържа различни видове диктовки. учебна програма 2017/2018 г.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
v-lshebnoto-kljuche-uprazhnenija-po-matematika-za-celodnevno-obuchenie-i-samopodgotovka-vk-schi-za-2-klas-2017-prosveta

Вълшебното ключе: Упражнения по математика за целодневно обучение и самоподготовка вкъщи за 2. клас. Нова програма 2017 - Невена Чардакова (Просвета)

Цена:
5.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Преработено и адаптирано според новата учебна програма, помагалото поднася материала за 2. клас в оптимален обем, леко и достъпно. То е част от поредицата „Вълшебното ключе” и има за цел пълноценно да подпомага ученика при самоподготовката му. Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
zadachi-po-matematika-za-2-klas-uprazhnenija-i-domashni-raboti-2017-prosveta

Задачи по математика за 2. клас: Упражнения и домашни работи. Нова програма 2017 - Юлияна Гарчева (Просвета)

Цена:
6.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Преработено според новата учебна програма, помагалото съдържа разнообразни задачи, които улесняват подготовката на второкласниците по математика. Задачите са естествено продължение на всеки урок от задължителната подготовка и формират навик за системно учене, както и траен интерес към математиката.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
cd-2-hello-new-edition-english-for-the-6st-grade-audiodisk-2-po-anglijski-ezik-za-6-klas-2017-prosveta

CD 2 Hello! New Edition: English for the 6st grade / Аудиодиск №2 по английски език за 6. клас. Нова програма 2017 (Просвета)

Цена:
6.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Аудиодискът съдържа записи на всички диалози, текстове, упражнения и песни, отбелязани със знак за слушане. Записите са направени от носители на езика и представят правилни образци на фонетични и интонационни модели.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
cd-1-hello-new-edition-english-for-the-6st-grade-audiodisk-1-po-anglijski-ezik-za-6-klas-2017-prosveta

CD 1 Hello! New Edition: English for the 6st grade / Аудиодиск №1 по английски език за 6. клас. Нова програма 2017 (Просвета)

Цена:
6.-лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Аудиодискът съдържа записи на всички диалози, текстове, упражнения и песни, отбелязани със знак за слушане. Записите са направени от носители на езика и представят правилни образци на фонетични и интонационни модели.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
atlas-po-istorija-i-civilizacii-za-6-klas-2017-prosveta

Атлас по история и цивилизации за 6. клас. Нова програма 2017 (Просвета)

Цена:
5.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Учебният атлас представя епохата на Европейското и Българското средновековие чрез големи панорамни карти на една или на две страници, съобразени с възможностите на шестокласниците. Атласът може да се използва не само с учебните комплекти на „Просвета” и „Просвета Плюс. Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
atlas-po-geografija-i-ikonomika-za-6-klas-2017-prosveta

Атлас по география и икономика за 6. клас. Нова програма 2017 (Просвета)

Цена:
5.90лв.

Наличност:

На склад при доставчик Виж
Съдържанието на изданието е съобразено с новата учебна програма за 6. клас и с номенклатурата в нея. Поредността на картите в атласа съответства на темите във всички одобрени от МОН учебници за 6. клас.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.
hello-new-edition-writing-book-for-1st-grade-tetradka-pisanka-po-anglijski-ezik-za-1-klas-2017-prosveta

Hello! New Edition: Writing Book for 1st grade / Тетрадка - писанка по английски език за 1. клас. Нова програма 2017 (Просвета)

Цена:
3.90лв.

Наличност:

На склад Виж
Първите стъпки в писането най-малките ученици ще направят с помощта на тетрадката - писанка.Изданието е актуално за новата учебна програма 2017/2018 г.